UMALO NA HLEB NAMAZALI KUPKU: Neobičnu diskusiju na društvenim mrežama izazvali proizvodi čija ambalaža asocira na hranu

E. B. T.

24. 02. 2022. u 11:18

MLEKO za telo i gel za kupanje sa mirisom karamele izazvali su pravu zabunu među potrošačima. Njihova ambalaža zbog dizajna etikete asocira na hranu, pa je većina pomislila da je u pitanju neki krem za jelo.

УМАЛО НА ХЛЕБ НАМАЗАЛИ КУПКУ: Необичну дискусију на друштвеним мрежама изазвали производи чија амбалажа асоцира на храну

Foto društvene mreže

Zavladao je trend da se preparati za telo obogaćuju mirisima namirnica ili začina koji su primamljivi za konzumiranje, a najčešće su to slatkiši. Tako se često koristi aroma vanile, kokosa, čokolade. Zato nije čudno što su ovi proizvodi sa karamelom zbunili kupce i izazvali brojne komentare na društvenim mrežama.

- Moram da priznam da sam kao muškarac ovo lajkovao jer sam pomislio da je to nešto što može da se jede - iskreno je priznao jedan potrošač.

Na to mu je tviterašica odgovorila da pol nije uzrok njegovog pogrešnog zaključivanja, jer je i ona isto pomislila. Slično su i drugi komentarisali, verujući da je u pitanju neko čokoladno mleko sa karamelom, a jedan tviteraš je preporučivao kao odličan krem za palačinke.

Pojedinima se uopšte ne sviđa da mirišu na hranu, dok drugi kažu da uživaju u tome.

- Vidim da su svi poludeli za nekim gelovima i mlekom sa mirisom kolačića, pa sad i ovo sa karamelom - konstatuje jedan potrošač. - Meni je skroz neprivlačno da mirišem na hranu.

Drugi je poručio da je kupio ove proizvode i da mu je žao što ih nema u litarskom pakovanju. Suki, koji ima identitet mačka na Tviteru, prokomentarisao je čitavu diskusiju iz svog ugla:

- Ja kad se okupam ovako nečim, mačke ne prestaju da me ližu.

Neki su, jednostavno, pitali - Ma, da li se ovo jede ili maže?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)