"GRČIĆEVA OSTAVKA JE STVAR FORMALNOSTI" Premijerka Ana Brnabić o problemima u TENT-u

Novosti online

19. 12. 2021. u 11:25

Pripadnici BIA i MUP ispituju šta se dogodilo kada je u TENT-u u jednom trenutku ispalo šest blokova, ali i da nije došlo do sabotaže, mislim da to nikoga u lancu ne oslobađa odgovornosti za ovakav propust, rekla je premijerka Ana Brnabić.

ГРЧИЋЕВА ОСТАВКА ЈЕ СТВАР ФОРМАЛНОСТИ Премијерка Ана Брнабић о проблемима у ТЕНТ-у

Foto: Novosti

Na pitanje voditeljke da li to znači da možemo očekivati ostavku prvog čoveka EPS-, Milorada Grčića, do 1. januara Brnabić je odgovorila:

- Mislim da je to stvar formalnosti.

Ona je dodala da pre toga mora da se uspostavi sistem i da "Grčić zbog toga u ovom trenutku ne može da ode"; ali je istakla i da je samo zahvaljujući stručnosti čitavog niza ljudi, rešen problem u snabdevanju strujom.

- Svi kontrolni mehanizmi su zakazali, od kopanja uglja preko stavljanja uglja na deponiju do ubacivanja u blokove. Nedeljama pre niko ništa nije zapazio, niko ništa nije saopštio državnom vrhu - napomenula je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom