3.000 DINARA SUTRA DOBIJA POLA MILIONA LJUDI: Ministar Mali saopštio kada će novac biti isplaćen svim vakcinisanim građanima

Novosti onlajn

16. 06. 2021. u 16:29

DANAS je počela isplata jednokratne pomoći od 3.000 dinara za građane koji su se do 31. maja vakcinisali makar jednom dozom vakcine.

3.000 ДИНАРА СУТРА ДОБИЈА ПОЛА МИЛИОНА ЉУДИ: Министар Мали саопштио када ће новац бити исплаћен свим вакцинисаним грађанима

Foto D. Milovanović

Tim povodom oglasio se ministar Siniša Mali na svom Insatgram profilu.

- Podrška od po 3.000 dinara danas je isplaćena na račune nešto više od milion vakcinisanih penzionera. Sutra će taj novac dobiti pola miliona prijavljenih građana, a do kraja nedelje biće isplaćeni svi koji su se prijavili.

- Ukupno se za ovu meru podrške, sinoć do ponoći, prijavilo 1.395.000 građana, a ukoliko na to dodamo i sve penzionere koji nisu imali obavezu da se prijavljuju, već će automatski dobiti novac, to je ukupno 2.401.000 građana.

Pravo na 3.000 dinara imalo je 2,5 miliona građana koji su se vakcinisali do 31. maja, te su se gotovo svi koji su se vakcinisali i prijavili za ovaj vid podrške.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)