IMLEK DOBITNIK NAGRADE „ŠAMPION KVALITETA“ 89. NOVOSADSKOG POLJOPRIVREDNOG SAJMA

Promo

27. 05. 2022. u 12:26

KOMPANIJI Imlek uručen je Veliki Šampionski pehar na ekskluzivnoj gala večeri „Veče šampiona“ u Novom Sadu, u organizaciji Novosadskog sajma.

ИМЛЕК ДОБИТНИК НАГРАДЕ „ШАМПИОН КВАЛИТЕТА“ 89. НОВОСАДСКОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ САЈМА

Foto: Kompanija Imlek

Ova prestižna nagrada dodeljena je na 89. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, u grupi proizvoda, za vrhunski kvalitet, pri čemu je kompanija Imlek osvojila devet Velikih zlatnih i šest zlatnih medalja.

- Ovo renomirano priznanje je potvrda naših napora da svojim potrošačima već sedam decenija nudimo prvoklasni kvalitet. Kompanija Imlek prepoznata je po iskustvu, tradiciji i vrhunskim proizvodima najvišeg kvaliteta, iza čega stoje kontinuirano ulaganje u proizvodne procese i odabir najkvalitetnijeg mleka koje otkupljujemo od više hiljada farmera-kooperanata. U svetlu stalnih inovacija, i u narednim godinama ćemo nastaviti da svojim potrošačima ponudimo samo najbolje - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Ocene Šampion kvaliteta dobilo je tri grupe Imlekovih proizvoda – sveže mleko „Moja kravica“ sa D3 vitaminom, Grekos jogurt sa 9% mlečne masti, Grekos jogurt sa ukusom višnje, jagode, kajsije, šumskog voća, tropic mix i exotic mix, kao i Imlek protein čoko šejk, jagoda šejk i vanila šejk.

Kompanija Imlek regionalna je kompanija koja posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Tradicija duga skoro sedam decenija, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnih procesa, rezultirali su širokim asortimanom najkvalitetnijih mlečnih proizvoda koji su sastavni deo porodične trpeze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)