OBAVEŠTAJNI tim policije Unmik imao je doušnike u terorističkim ćelijama OVK i od njih je dobio informacije da će najavljeni konvoj autobusa sa Srbima koji su išli na obeležavanje zadušnica, biti napadnut te 2001. godine.

Komentari (7)

sale

07.02.2021. 11:33

Ne bojite se, dočiče kazna! A kada vidiš mržnju Albanaca prema srba svugde po svetu, onda se normalan čovek pita: 1.šta oni još imaju pravo da mrze!? To što optužuju srpski narod to sami uradiše njima.. 2. Da isti oni koji im "zidaju" istoriju, dele narode i postave mržnju. Za cilj nove države za albance i uspostavljanje "beszakonski region" kao i strateška baza (oružanog dela sistema), uz sve to pljačkanje priroda (+ moderno robovanja ljudska biča, cak i za prljave "poslove" kao što je UCK, Isil, al kaida..). Njima nema nazad-ili če to da im bude pečat do kraja čovečanstvo.. I za ovog sistema, i za teške nacionalista albanaca! A nama koji smo srbi, preostaje samo: BOG i ako nam on da, borba- "bolje rat nego pakt"!

Nemanja

07.02.2021. 12:03

Kako godine prolaze sve je više ovakvih svedočenja, a sta mi radimo po tom pitanju? Ništa! Zašto se bar ne pokrenu postupci pred našim sudovima protiv terorista i onih koji su im očigledno pomagali?

Rade

07.02.2021. 13:18

Imena gospodine Mekalister, imena. Uz svo dužno poštovanje prema vama vi više niste u službi pa vas ne obavezuje službena tajna a i istraga je zatvorena pa nećete ugroziti ništa i nikoga iznošenjem imena odgovornih koji su vam naređivali šta, kako i kada da uradite ili ne uradite. Dok ne obelodanite imena ova vaša naknadna savest nije ništa drugo do obično posipanje pepelom i svaljivanje odgovornosti na druge tipa "ja sam radio svoj posao i izvršavao naredbe, a krivi su oni koji su mi naređivali a čija imena ne želim da obelodanim". Poznata je ta taktika još od sredine 40-ih godina, zar ne?