"NOVOSTI" SAZNAJU: Ovo je trenutno stanje patrijarha Irineja

V.N.

15. 11. 2020. u 11:24

ZDRAVSTVENO stanje patrijarha Irineja stabilizovano je i za sada nije životno ugrožen, a konzilijum lekara Vojne bolnice Karaburma iz časa u čas prati vitalne parametre Njegove svetosti, saznaju nezvanično Novosti.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ово је тренутно стање патријарха Иринеја

Foto: V.Danilov

Ovo je trenutni zdravstevi bilten prvog po časti u SPC posle teške noći izazvane srčanom slabošću koja je pretila da ugrozi Irinejev život.

Naporima lekarskog osoblja VMC izbegnut je najgori ishod i stanje prvojerarha se poboljšalo. Ipak, konzilijum ne želi da se upušta u dugoročnije prognoze jer je virus korona kojim je zaražen patrijarh nepredvidiv, a svakako su dodatni rizik i njegove godine. Patrijarh Irinej nije pod temperaturom.

Lekarski tim je u neprekidnom kontaktu i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je jutros na svom Instagram profilu poželeo ozdravljenje Njegovoj svetosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano je na dubini od 12 kilometara