MILICA U TEŠKOM STANJU: Devojka koja je juče nestala smeštena na intenzivnu negu, svi se pitaju zašto je otišla

Novosti online

08. 10. 2020. u 15:44

DVADESETPETOGODIŠNjA Milica Grbić čiji je nestanak prijavljen juče u toku dana, pronađena je jutros oko 4 časa, kada je patrola policije našla njenim u kolima ispred Urgentnog centra.

МИЛИЦА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Девојка која је јуче нестала смештена на интензивну негу, сви се питају зашто је отишла

Foto: Privatna arhiva

Prema informacijama do kojih je Alo.rs došao, Milica se nalazi na intenzivnoj nezi, u jako lošem psihičkom stanju.

- Ona se oseća loše, psihički i fizički. Umorna je i iscrpljena. Niko od porodice je nije video, niti su posete dozvoljene - rekao je izvor blizak porodici.

Prema rečima sagovornika, Milica je na pregledima i lekari konstantno prate njeno stanje, a porodica se nada da će je večeras videti.

- Niko ne zna zašto je tako odlučila da ode. Policajcima je ispričala da je obilazila manastire i spavala u kolima, a detalje o tome kako je provela vreme kada su je tražili ne želi da ispriča - navodi izvor i dodaje:

- Pomišljala je čak i na samoubistvo, ali je svesna svega, ipak smogla snage da dođe do Urgentnog centra, shvatajući da joj je neophodna pomoć - ističe izvor Alo.rs.

Podsetimo na to da je nestanak devojke, policiji, prijavila njena zabrinuta porodica pošto se Milica njije pojavila nakon što je otišla u grad.

Za njom su cele noći pored milicije tragali i njeni najbliži.

Devojka je potom rano ujutru u svojim kolima pronađena u blizini Urgentnog centra. 

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara