TAČIJEV SIN POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI

Tanjug

13. 08. 2020. u 17:22

SIN predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima tačija Endrit Tači povređen je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Priština-Uroševac.

ТАЧИЈЕВ СИН ПОВРЕЂЕН У САОБРАЋАЈНОЈ НЕЗГОДИ

Hašim Tači

Prema pisanju prištinske Gazete ekspres, nesreća se dogodila rano jutros i u njoj su učestvovala tri vozila.

- Danas u 5:25 časova, na putu Priština - Uroševac, na kružnom toku u blizini policijske stanice, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena jedna osoba. Slučaj je preuzela saobracajna policija - izjavila je portparol tzv. kosovske policije Fljora Ahmeti.

Kako su preneli mediji, Endrit Tači je u dobrom stanju i pušten je nakon lekarskog zbrinjavanja u Univerziteskom kliničkom centru u Prištini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Koje običaje vernici treba da poštuju i koje greške najčešće prave