VREMENSKA AGONIJA SE NASTAVLJA: Magla, vrelina, pljuskovi i grmljavina, ali se u priču uključuje i grad

Novosti online

10. 06. 2023. u 01:00

VREME u Srbiji danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

ВРЕМЕНСКА АГОНИЈА СЕ НАСТАВЉА: Магла, врелина, пљускови и грмљавина, али се у причу укључује и град

Foto: P. Milošević

U jutarnjim satima ponegde kratkotrajna magla. Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu takođe promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar slab, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura oko 17 stepeni, najviša dnevna oko 25 stepeni.

Vremenska prognoza do četvrtka

U Srbiji će u nedelju biti umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U ponedeljak na severozapadu suvo sa periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Do sredine dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina.

U utorak promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo se na jugozapadu, jugu i istoku još ponegde očekuje kiša ili pljusak s grmljavinom. U sredu pretežno sunčano. Od četvrtka ponovo u svim krajevima promenljivo i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnijim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna