"RADOVANA SNIMILA KAMERA NA BRODU": Sestra Srbina nestalog u Grčkoj otkrila nove detalje

Novosti online

09. 06. 2023. u 15:10

DA se najmiliji pre desetak dana u Grčkoj nestalog Radovana Juračića (44) iz Kikinde teško nose sa neizvesnošću, potvrdila je njegova starija sestra Dijana Juračić.

РАДОВАНА СНИМИЛА КАМЕРА НА БРОДУ: Сестра Србина несталог у Грчкој открила нове детаље

foto: Privatna arhiva

Kikinđanka kaže da im je rečeno da su kamere snimile Radovana dok se u Atini ukrcavao na brod za Kos:

- Tu informaciju potvrdili su nam zvaničnici naše ambasade u Grčkoj. Sa njima smo i dalje u kontaktu. Kamera na brodu definitivno je Radovana snimila. Vidi se dok se ukrcavao i čekirao kartu. Međutim, ne vidi se njegov izlazak sa broda jer tada kamere snimaju putnike otpozadi, pa istražitelji nisu utvrdili da li je Radovan među osobama koje su se iskrcale. Novih informacija nema ni njegov kum. On je takođe Kikinđanin, a Radovan je i ranijih godina odlazio kod njega da radi. Bratu je ovo bio treći odlazak - priča Dijana.

Potvrđuje da ih izjeda strašna neizvesnost i da se skoro nikome više ne javljaju:

- Cenimo što mediji sa velikim interesovanjem prate Radovanov nestanak u Grčkoj, ali mi više, verujte, nemamo ništa novo da kažemo. Da imamo, sigurno bismo to saopštili. Najteže je Dragani, Radovanovoj supruzi. Sama je sa dvoje dece. Ona se više nikome ne javlja. Sve ovo već predugo traje... Sve sporo ide... Nemamo, nažalost, ništa novo da kažemo - iskrena je Dijana.

U potragu za nestalim Kikinđaninom uključeni su srpska i grčka policija, ali i Interpol:

- Koliko smo čuli, danas će se emitovati jedna poznata emisija u Grčkoj, u kojoj će biti reči i o slučaju moga brata. Apel u Grčkoj svima je upućen, ali zasad nema pomaka. Otkako su se Radovan i Dragana poslednji put telefonom čuli u ponedeljak, 29. maja, više o njemu ništa ne znamo - priznaje Dijana.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUP SRBIJE O NEDELJI NASTRADALIH U SAOBRAĆAJU:  Saobraćajne nesreće vodeći uzrok smrti dece i  mlađih od 24 godine