NESTALA DEVOJČICA IZ LEDINACA: Gorana zvala baku i javila joj da dolazi, otada joj se gubi svaki trag

Lj.P.

09. 06. 2023. u 12:39

PETNAESTOGODIŠNjA devojčica Gorana Simić iz Ledinaca, nestala je u ponedeljak uveče, 5. juna , i od tada se za njom traga. Njen mobilni telefon je isključen, kao i društvene mreže, i nikom se ne javlja.

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ЛЕДИНАЦА: Горана звала баку и јавила јој да долази, отада јој се губи сваки траг

Foto: Privatna arhiva

Devojčicina baka, Ilizabeta Simić, koja joj je inače staratelj, i sa kojom živi, plačnim glasom, zabrinuta za unuku, kažeda je devojčicin nestanak odmah prijavila policiji, i da svi za njom tragaju, ali da zasada nema nikakvih informacija.

- U ponedeljak je bila u Sremskoj Kamenici, tamo ima jednu drugaricu sa kojom se videla – prepričava nam Ilizabeta ono što joj je poznato. - Zvala me je i javila da kući dolazi autobusom oko 19 časova, ali se nije pojavila. Brinula sam gde je, jer se nikada ranije nije dešavalo da bilo gde ode, a da mi ne kaže gde ide i kada će se vratiti. Ta devojčica iz Sremske Kamenice ju je poslednja videla.

Devojčicine najbliže brine to što se nikome nije javila, a mobilni telefon joj je isključen. Baka smatra da Gorana nije imala razloga da tek, tako se ne vrati kući.

- Samo da se vrati živa, samo to – plačnim glasom kazuje Goranina baka. - Nikada ranije nije odlazila od kuće i da se ne vrati. Ovo je prvi put. Ne znam šta da mislim i gde da je još tražim. Ovde po mestu sada lepim plakat sa njenom fotografijom da je nestala i da je tražimo. Ništa od stvari od kuće nije ponela, čak ni ranac, što me navodi da mislim da nije planirala nikakvo bekstvo od kuće.

Ilizabeta smatra da njena unuka nije imala nikakvih razloga da tek tako nestane.

- U školi je imala loših ocena, ali je obećala da će ih popraviti – priča nam dalje devojčicina baka. - Ja jesam stroga što mse tiče učenja i ponašanja, ali ne verujem da bi zbog toga otišla i da se ne javlja. I škola se organizovala u potrazi za Goranom, pregledaće parkove i okolinu.

Gorana je rođena 23. maja 2008. godine, završila je sedmi razred Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Ledincima. Obučena je u crni duksericu i crnu trenerku sa ružičastim natpisom najk.

Porodica moli sve koji imaju neku informaciju da prijave policiji na 192 ili na telefone 061/241-37-71 i 061/661-96-05.

BONUS VIDEO: DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANjA ŽENE NA DIVČIBARAMA - Izvlačili je 7 sati nakon što je pala u kanjon

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara