ZALIV SOMA, GDE SE PLAŽE NADMEĆU PO LEPOTI: U njemu ušuškan fenomenalan hotel iz čuvenog lanca Steigenberger

Promo

22. 05. 2023. u 16:00

EGIPAT je sve češće izbor naših ljudi za letovanje, posebno jer osim leškarenja na plaži, pruža mogućnost izleta od civilizacijskog značaja.

ЗАЛИВ СОМА, ГДЕ СЕ ПЛАЖЕ НАДМЕЋУ ПО ЛЕПОТИ: У њему ушушкан феноменалан хотел из чувеног ланца Steigenberger

Foto: Promo

Ako ste ikada bili ili razmatrali mogućnost odlaska na more u Hurgadu, sigurno ste se susreli sa imenom jednog od najpoznatijih, a istovremeno i najkvalitetnijih hotelskih lanaca. Jedan od istaknutijih članova ovog lanca hotela jeste Steigenberger Resort Ras Soma 5*, koji se, kako mu i ime kaže, nalazi u zalivu Soma, poznatom po sjajnom kupanju.

Kako je već naglašeno,u zalivu Soma, gde se nadmeću plaže po lepoti, dom je našao i  Steigenberger Resort Ras Soma 5*. To će najviše odgovarati onima kojima je želja da se istinski odmore u okviru svog resorta, dalje od centra užurbane Hurgade. Vožnja od aerodroma do ovog hotela, traje oko 35 minuta.

Ovaj hotel, savršena je kombinacija modernog i elegancije. Nalazi se na svojoj plaži, peščanoj naravno. Najveći deo plaže čini lepo uređena kupališna zona, ali postoji i jedan manji deo za one koji su očarani podvodnim svetom, sa manjim koralnim grebenom. Za goste hotela, besplatno je korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži.

Standardno dobra, štaviše odlična usluga koja je nadaleko poznata u hotelima iz ovog lanca, nije izostala ni u ovom hotelu. Ovaj luksuzni hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant.

Postoje različiti tipovi soba, ali svaka od njih 409 ukupno, ima klima uređaj, SAT TV, fen za kosu, ketler i sef. Nakon dobrog kupanja i odmora u lepoj sobi, možete se opustiti pored nekog od bazena ili rekreirati po svom izboru – tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, teretana.

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu. Od svoje kuće možete već odmah napraviti online rezervaciju i početi sa planiranjem i pakovanjem.

Za dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar agencije -  011 655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara