MOMIROVIĆ ZA "NOVOSTI": Strašna tragedija, moja deca nisu bila u školi u trenutku pucnjave

V.N.

03. 05. 2023. u 12:50

MOJE starije dete ide u OŠ "Vladimir Ribnikar" i svi smo potreseni. Moje dete nije bilo u školi kada se desila pucnjava. Poznavao sam čuvara i užasnut sam ovim informacijama. Bio je izuzetno pažljiv i brižan prema svoj deci u školi. Strašna tragedija.

МОМИРОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Страшна трагедија, моја деца нису била у школи у тренутку пуцњаве

Foto: Ministarstvo

Ovo je za "Novosti" ispričao ministar trgovine Tomislav Momirović nakon informacije da su mu deca u toku pucnjave bila u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Podsetimo, K. K., učenik sedmog razreda, jutros je pucao na učenike te škole i osoblje. Pri pucnjavi je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Ubijeni su A. B., B. A., S. N., njihova tela su zatečena u holu škole, i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović.

U učionici u prizemlju, odeljenja 7/2, čiji je učenik osumnjičeni, ubijeni su A. D., K. M., M. A., E. K. i A. Č.

Na UC iz OŠ ''Vladislav Ribnikar'' dovezena su četiri lica. A. B. ima povredu kolena. H. K. ima povredu ruke i stomaka. Tatjana Stevanović, nastavnica istorije, (1970), ima povredu trbuha. Na Urgentni centar primljeno je i muško dete koje je životno ugroženo, upucano u vrat.

U Tiršovu je dovezeno troje dece. V. M. ima prostrelne rane ruke i noge. J. D. (2010) ima povredu butine. U ovu dečju kliniku primljeno je još jedno dete, koje ima povredu glave i životno je ugroženo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!