I VI MOŽETE OVDE NA LETOVANJE: Oduvek ste sanjali odmor koji će učiniti da se osećate posebno, evo našeg predloga

Promo

24. 03. 2023. u 16:00

SUNCE, najlepši specijaliteti Turske i sveta, i ugodno i toplo već i u maju i junu, a uz to plavetnilo mora, toliko bistrog da je teško zamisliti, zatim istorija i tradicija okoliša spojeni sa savremeno uređenim hotelima.

И ВИ МОЖЕТЕ ОВДЕ НА ЛЕТОВАЊЕ: Одувек сте сањали одмор који ће учинити да се осећате посебно, ево нашег предлога

Foto: Promo

Sve ovo čini Bodrum, pa je naša preporuka da se upustite u prelepu avanturu u periodu leta koje je pred nama. Ako niste dovoljno fascinirani samim Bodrumom, dozvolite da vam predstavimo hotel koji će to sigurno učiniti – fasciniraće vas!

Foto: Promo

Na oko 17 kilometara od aerodroma, u okolini mesta Guvercinlik, na sopstvenom poluostrvu, nalazi se La Blanche Island 5*, koji će vam pružiti sve o čemu maštate, a možda i više od toga. Po poluostrvu ste sigurno hodali, ali da li ste u hotelu na poluostrvu letovali?

Foto: Promo

Hotel će vas zasigurno zadiviti svojim prostranstvom, na površini od 82.000 m2 -  privatna plaža, otvoreni i zatvoreni bazeni, brojni a la carte restorani, akva park, spa centar, teretana…A tek za mališane, mini klub, igralište, dečiji bazeni, pregršt animacija i aktivnosti. Dok se oni dobro zabavljaju na svoj način, a  kad ste već u Turskoj, vi ne propustite da upotpunite odmor opuštanjem na turski način, u turskom kupatilu – hamamu, gde ćete duh i telo pripremiti za potpuno uživanje na egejskoj obali.

Foto: Promo

Plaža hotela La Blanche Island 5* je peščano-šljunkovita, sa jednim pontonom. Ležaljke, peškiri, suncobrani, dušeci i bar na plaži, na raspolaganju su gostima bez nadoknade.

Sve sobe su elegantno uređene, a svaka ima klimu, SAT TV, telefon, sef, Internet, mini bar, fen, balkon ili terasu. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, a osim glavnog restorana, postoji još čak 6 a la carte restorana i 5 barova. Za aktivne, koji takav odmor vole, na raspolaganju su teretana, aerobik, akvabik, teniski tereni, stoni tenis i drugi vidovi animacija. Nakon sporta, možete se relaksirati u sauni.

Foto: Promo

Bodrum je takođe nedaleko od hotela, što je odlična prilika za jednodnevni izelet i upoznavanje sa znamenitostima grada duge tradicije i istorije.

Foto: Promo

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. U ponudi su i druge destinacije na obali Turske, kao i letovališta u Egiptu i Tunisu. U toku su popusti za rane rezervacije, koje nikako ne bi smeli da propustite. Do kraja januara, hotel koji smo vam danas predstavili odobrava 5% popusta za rezervacije i uplate dogovorenog avansa, do kraja aprila.

Foto: Promo

Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina