DEFINITIVNO NAJTOPLIJA DESTINACIJA ZA APRIL, MAJ I JUN- HURGADA! Uvek povoljnije uz Smart mart akciju samo u Wayoutu!

Promo

24. 03. 2023. u 10:00

U HURGADI je uvek toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sjajni hoteli, tradicionalna egipatska gostoprimljivost i odlična all inclusive usluga, dovoljna su pozivnica da proleće i sledeće leto odmorite se na obali Crvenog mora.

ДЕФИНИТИВНО НАЈТОПЛИЈА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА АПРИЛ, МАЈ И ЈУН- ХУРГАДА! Увек повољније уз Смарт март акцију само у Wayoutu!

Foto: Promo

Naravno, i za ovo leto smo pripremili odlične ponude, a posebno je bitno imati u vidu popuste za rani buking za koje savetujemo naše putnike da ih nikako ne propuste.


Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2023:

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Foto: Promo

Lociran u Hurgadi, udaljen 350m od hotela Mercure. Hotel gostima pruža smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom i barom. Smeštaj sadrži privatnu plažu, laundž i baštu. Svaka soba je klimatizovana, ima orman, TV, privatno kupatilo, peškire i pogled na baštu. Sobe imaju sef i besplatan WiFi, dok određene imaju i pogled na bazen. Takođe, tu je i mini-bar. Obroci se služe na bazi švedskog stola (bife).

Tu je i dečije igralište, stolovi za stoni tenis, bilijar i table za pikado. Hotel je udaljen 6km od aerodroma.

 

Sunny Days Resort 4* lux

Foto: Promo

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada.


Marlin Inn Azur Resort 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na cuvenom setalistu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plazu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Pescana plaza nudi sirok spektar mogucnosti kako biste sto vise uzivali i odmorili se na vasem odmoru.

 
AMC Royal 5*

Foto: Promo

Smešten na samoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Poseduje privatnu plažu i veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje.

 
Bella Vista 4*

Foto: Promo

Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na privatnoj peščanoj plaži, na samo šest kilometra od aerodroma. Poseduje bazen koji ima izdvojen deo za decu, aqua centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku i mini fudbal, centar za ronjenje...

 
Mercure Hotel Hurghada 4*Lux

Foto: Promo

Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima nocni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za suncanje. Hotel se nalazi u blizini soping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata je niz zanimljivih ponuda na pesku, bar, suncobrani i lezaljke.

 
Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux

Foto: Promo

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom.

 
Sunrise Holidays 5*

Foto: Promo

Hotel se nalazi na 500m od starog centra grada i oko 4km od novog centra, u ulici Sheraton. Ima svoju peščanu plažu i veštačko ostrvo na kome se nalaze suncobrani i ležaljke za goste hotela.

 
Sunrise Select Garden 5*

Foto: Promo

Ovaj elegantan hotel, lociran blizu centra grada i aerodroma, ka Safagi okružen je baštom i divnom peščanom plažom dugom 400m. U okviru hotela, pored glavnog restorona, možete uživati u italijanskom, egeipatskom ili mongolskom restoranu, kao i u Burger House i Fusion a-la-carte restoranima, više barova i pabova ili tri otvorena bazena i akva parku sa 12 tobogana i delom specijalizovanim za malu decu.

 
Sunrise Mamlouk Palace 5*lux

Foto: Promo

Hotel ima sopstvenu plažu i nalazi se u predivnom parku, okružen zelenilom, na 10 minuta vožnje od aerodroma južno ka Safagi. U hotelu, kao dodatak glavnom restoranu, mozete uzivati u specijalitetima italijanske, egipatske i mongolske kuhinje ili u Burger House ili Fusion a-la-carte restoranu, nekoliko barova i pabova. Hotel ima tri spoljna bazena i akva park sa 12 tobogana.

 
Solymar Soma Beach 4*Lux

Foto: Promo

Hotel se nalazi se u Soma Bay-u između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale, na najlepšoj plaži u Hurgadi. Hotelske sobe su veoma moderne i opremljene su klima uređajem, LCD televizorom sa satelitskim kanalima, ketlerom i privatnim kupatilom.

 
Sheraton Soma Bay 5*Lux

Foto: Promo

Nalazi se južno od Hurgade i smešten je na mestu između pustinje i Crvenog mora. Predstavlja savršenu destinaciju za odmor i oporavak od svekodnevnih briga i stresova.

 
Sunrise Crystal Bay 5* lux

Foto: Promo

Sunrise Crystal Bay je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu.

 
Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

 

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere