AKO STE VIDELI OVOG ČOVEKA POZOVITE POLICIJU: Vojislav Prvujkić nestao u Prahovu u nedelju

S. M. J.

20. 03. 2023. u 22:34

VOJISLAV Prvujkić iz Prahova nestao je u nedelju 19. marta. Poslednji put je viđen po povratku iz šetnje oko 17 časova.

АКО СТЕ ВИДЕЛИ ОВОГ ЧОВЕКА ПОЗОВИТЕ ПОЛИЦИЈУ: Војислав Првујкић нестао у Прахову у недељу

Foto: S.M.J.

Vojislav Prvujkić (80) iz Prahova kod Negotina nestao je u nedelju popodne, kada je kao i svakog dana, oko 16 časova, pošao u šetnju iz svoje porodične kuće. Poslednji put je viđen po povratku iz šetnje, sat vremena kasnije, kada se sa obale Dunava, u severoistočnom delu Prahova, na oko 250 metara od škole, vraćao kući.

Tom prilikom videlo ga je dvoje meštana koji su i razgovarali kratko sa njim, kada se zaputio prema kući, do koje, međutim, nije stigao.

Ovaj osamdesetogodišnjak, mentalno dobrog zdravlja, visok oko 180 centimetara i težak oko 60 kilograma, ima sedu kosu i svetle oči, a prilikom polaska iz kuće na sebi je imao tamne pantalone, svetloplavu dužu jaknu, crne papuče i sivi kačket sa natpisom "Njujork".

Porodica je prijavila nestanak policiji i sa rođacima i prijateljima obišla širi rejon sela, a potragu u saradnji sa policijom nastavljaju i tokom sutrašnjeg dana.

Mole se građani da ukoliko ga primete ili imaju bilo kakva saznanja pozovu najbližu policijsku stanicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!