DETALJNA PROGNOZA DO KRAJA MARTA: Čekaju nas prolećne temperature, ali posle ovog datuma sledi preokret

Novosti Onlajn

19. 03. 2023. u 22:19

METEOROLOG Ivan Ristić najavio je na svom Fejsbuk profilu kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje.

ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ДО КРАЈА МАРТА: Чекају нас пролећне температуре, али после овог датума следи преокрет

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Košava slabi danas u toku dana. U ponedeljak i utorak umereno oblačno sa uslovima za slabu kišu, od srede više sunca i temperatura prava prolećna od 18°C do 23°C - napisao je Ristić i dodao:

- Promena vremena kiša i manji pad temperature u subotu popodne. Od ponedeljka, 27. marta, vraćamo topliju garderobu biće promenljivo povremeno sa kišom i osetno svežije - poručio je meteorolog.

Podsetimo, Ristić je nedavno rekao za Kurir da će krajem marta biti osetno svežije sa smenom sunca i oblaka koji će donositi kišu u nižim predelima i sneg na planinama maksimalna temperatura biće od 7°C do 12°C.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

REM USVOJIO LISTU KANDIDATA ZA UO RTS I UO RTV: Osam imena konkuriše za dva mesta, prigovori mogući do 2. maja