Izvučeno Chipsy zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara – ali potraga se nastavlja!

Promo

03. 03. 2023. u 16:39

U okviru nagradne igre "Otvori Chipsy, pronađi zlato" pronađena je kesica sa dobitnim kuponom koji se može zameniti za zlato u vrednosti od čak 5.000.000 dinara! Glavna nagrada otišla je u ruke srećne dobitnice iz Jagodine, ali potraga se nastavlja, budući da se u određenim kesicama i dalje kriju kuponi koje je moguće zameniti za zlato u vrednosti od 100.000, odnosno 1.000.000 dinara.

Извучено Chipsy злато у вредности од 5.000.000 динара – али потрага се наставља!

Foto: Promo

Ukoliko vas još uvek nije uhvatila "zlatna groznica", delimo sa vama priču dobitnice glavne nagrade. Turistički odlazak na Kopaonik pružio joj je priliku da ostvari mnogo želje, a jedna od njih je i kupovina stana!

Dobitnica objašnjava da je isprva bila u šoku, ali da je, kada su joj iz call centra tražili licne podatke , shvatila da je zaista ona izvukla najveću nagradu.

- Iskreno, bila sam nešto gladna, pa reko' daj da prevarim glad. Kada sam videla da je kupon za zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara u kesici nisam znala gde se nalazim - kaže dobitnica koja je želela da ostane anonimna. Prvobitni šok i nevericu zamenio je osećaj neverovatne sreće kada je shvatila da je osvojila glavnu nagradu!

Foto: Promo

Na pitanje o tome koji joj je Chipsy omiljeni, dobitnica na prvu kaže "Chipsy ketchup", mada će možda ipak Rebrasti imati prednost, pošto je u njemu pronašla dobitni kupon.

„Ovim putem bih želela da se zahvalim kompaniji, iskreno, ne mogu da poverujem da je Chipsy taj koji će mi omogućiti da kupim stan“, zaključuje ona.

Prisetimo se, „Otvori Chipsy, pronađi zlato“ je nagradna igra koju organizuje PepsiCo, a u kojoj učestvuju baš svi Chipsy konzumenti – budući da se u određenim kesicama nalaze kuponi koji se mogu zameniti za zlato.

„Otvori Chipsy, pronađi zlato“ nagradna igra traje do 19. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...