NESTALA DEVOJČICA U BEOGRADU: Poslednji put viđena u autobusu, otac moli za pomoć

Novosti online

05. 02. 2023. u 16:03

JOVANA Stupar (14) nestala je juče oko podneva. Poslednji put viđena je na Zelenom vencu kako odlazi u pravcu Zemuna i od tada joj se gubi svaki trag.

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА У БЕОГРАДУ: Последњи пут виђена у аутобусу, отац моли за помоћ

Foto: Printskrin/Pink

Porodica moli sve koji su videli Jovanu da o tome obaveste policiju.

Otac nestale Jovane, Nikola Stupar, rekao je da je ona viđena između pola jedan i 15 do jedan viđena u autobusu 88, da je ušla sa nekim momkom koji nosi bele patike, malo starijim od nje oko desetak godina.

- Ona ima 14 godina, napunila pre 12 dana. Viđena je sa jednim licem u Knez Mihailovoj. gde se sa tim licem rastala. To lice je reklo da je ona otišla u pravcu Zemuna. Došli smo do informacije da je možda u tom Zemunu ili da je otišla u Vojvodinu... Ne znam da li je otišla ili oteta, odvedena... Za sve saznajem sada, moje dete je imalo apsolutnu slobodu... Možda sam pogrešio - rekao je za otac nestale Jovane.

(Pink)

BONUS VIDEO: KOMŠINICA O UŽASU NA BEŽANIJI - "Kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)