ZA 400 DINARA DOBILA STAN U BEOGRADU: Održano drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", sreću donela Lena Kovačević

Novosti online

04. 02. 2023. u 18:24

DRUGO izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održano je danas. Dobitnicima je sreću donela pevačica Lena Kovačević.

ЗА 400 ДИНАРА ДОБИЛА СТАН У БЕОГРАДУ: Одржано друго извлачење наградне игре Узми рачун и победи, срећу донела Лена Ковачевић

Foto: Printscreen/RTS

Jednoiposoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije dobila je Dragana Slamarski, koja je srećni račun dobila u Vršcu. 

Dvosoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Senka Jovanović, koja je račun dobila u beogradskoj opštini Rakovica.

Broj učesnika u drugom izvlačenju je bio 704.053, dok je ukupno poslato čak 59.398.213 računa.

Pravila učešća u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

- Na pomenutoj aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja može se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno s ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan - pojašnjava se u saopštenju.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

- Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do subote u podne, konkurišu za dva stana u prestonici, koja će dobiti svoje nove vlasnike u 18 časova. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju - zaključuje se u saopštenju.

Takođe, dodaje se, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJSLOŽNIJE SELO U SRBIJI - Nalazi se kod Kruševca, u njemu hiljadu srca kuca kao jedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)