KLIKOM DO TUNISA: Za samo nekoliko minuta, iz svog doma, rezervišite online letovanje na predivnom mestu

Promo

01. 02. 2023. u 16:00

TUNIS, egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga.

КЛИКОМ ДО ТУНИСА: За само неколико минута, из свог дома, резервишите онлине летовање на предивном месту

Foto: Promo

Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku. Ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Foto: Promo

Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hammametu šezdesetih godina XX veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nalazi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrva Kap Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. U gradu živi oko 50.000 stanovnika a svake godine ga poseti veliki broj turista. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz II veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

The Mirage Resort & Spa 5* se nalazi 5km od centra Hammameta, 72km od aerodroma u Tunisu.

Foto: Promo

Hotel se može pohvaliti izuzetnom lokacijom, 5km od centra Hammameta, u blizini Marine i starog grada koji je protkan uskim ulicama i istorijskim jezgrom idealno mesto za večernje šetnje. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 72km. U ponudi ima 322 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova, Wi-Fi u lobiju i javnim prostorijama. Za najmalađe goste tu su Mini disco i club (za uzrast od 4-12 godina), dečiji bazen i igralište. 

The Mirage Resort & Spa 5* se nalazi na svojoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani se ne plaćaju.

Hotelski kompleks raspolaže sa 322 smeštajne jedinice podeljene u apartmane, bungalove i vile. Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu. Wi-Fi je dostupan samo u nekim sobama. Gostima su na raspolaganju odrđene usluge Spa centra - tursko kupatilo i sauna, dok se tretmani za negu lica i tela, pilinzi i masaže plaćaju mimo koncepta.

Foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi  glavni restoran “Olivo”, A La Carte Restoran, barove Beach “Soho”, Pool, Ambar i Moorish cafe.

Hotel poseduje dobro opremljeni konferencijski centar sa amfiteatrom, salom za sastanke u obliku slova “U” površine 40m², frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša.

Foto: Promo

The Mirage Resort & Spa 5* ima 3 bazena na otvorenom, od kojih je jedan za decu, fitness centar, tenis, animacije, stoni tenis, aerobik, odbojku na plaži, streljaštvo, časove jahanja, ribolova, vožnju bicikla. Na raspolaganju su i aktivnosti koje se dodatno plaćaju, poput sportova na vodi, bilijara, časova golfa, časova tenisa i osvetljenje teniskih terena, jahanje, pecanje.

Foto: Promo

Ukoliko ste se ove godine opredelili za Tunis, ali vam ovaj hotel iz nekog razloga ne odgovara, u ponudi su brojni hoteli, međusobno dosta razlčiiti po mestu na kom se nalaze, po konceptu, sadržajima…Ako se pak, niste još uvek opredelili za destinaciju, možemo vam predložiti Egipat ili Tursku, a u pripremi je još jedna sjajna destinacija. Uz sve navedeno, odlična je vest da se sve rezervacije mogu uraditi iz sopstvenog doma kroz opciju online rezervacije https://www.1atravel.rs/moj-nalog/ na našem sajtu. Za dodatne informacije i pitanja, tu je i call centar 011 655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara