BESPLATNE PRIPREME ZA SREDNJOŠKOLCE: Za buduće studente na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

Lj.P.

31. 01. 2023. u 14:15

DEPARTMAN za matematiku i informatiku novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne pripreme, koje počinju u ponedeljak, 6. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portalu https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs.

БЕСПЛАТНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ: За будуће студенте на Природно-математичком факултету у Новом Саду

FOTO:PMF

Pripreme će i ove godine pokriti sve oblasti koje su maturantima neophodne da bi uspešno položili fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme, kao i prethodnih godina, u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.

Nakon prvog časa u ponedeljak, časovi će se držati svakog utorka od 20 časova!

Na pripremama će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.

Na Prirodno-matematičkom fakultetu besplatne pripreme za polaganje prijemnog organizovane su i na Departmanu za biologiju i ekologiju i Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas