DAN ZALJUBLJENIH NA OBALI CRVENOG MORA: Adult only hotel koji je tek otvoren je idealan izbor za ovaj datum

Promo

30. 01. 2023. u 16:00

HURGADA je biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “more sa sedam boja”.

ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Adult only hotel који је тек отворен је идеалан избор за овај датум

Foto: Promo

Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli, koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Foto: Promo

Albatros Blu Spa 5* se nalazi u Memši, oko 6km od aerodroma.

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine, deo je poznatog lanca Pickalbatros i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. U ponudi ima 318 smeštajnih jedinica, veliki izbor sportskih aktivnosti, a gostima je na raspolaganju i nekoliko barova i restorana. Moramo imati u vidu da je hotel otvoren sredinom septembre, pa je stoga još uvek u fazi soft-opening, što može značiti da pojedini sadržaji hotela neće biti otvoreni.

Foto: Promo

Albatros Blu Spa 5* ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Hotel u ponudi ima 318 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima-uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini-bar, Wi-Fi internet, fen za kosu. Ono što, po običaju, nije uključeno u uslugu All Inclusive, jeste usluga room service, telefon i slično.

Foto: Promo

Usluga u hotelu Albatros Blu Spa 5* je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko a la carte restorana – Alfredo (italijanska kuhinja), L’ Asiatique (azijska kuhinja), Si Omar (orijentalna kuhinja) i Mediterranean. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, dva Pool Bar-a i Beach Bar. U All Inclusive uslugu nisu uračunati obroci u a la carte restoranima, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića…

Foto: Promo

U dodatne usluge koje se doplaćuju, ubrajaju se i usluga pranja i peglanja veša, kupovina u prodavnicama, taksi usluge, tretmani u salonu lepote.

Hotel  u ponudi ima 3 bazena (jedan bazen sa delom sa đakuzijem, jedan bazen za relaksaciju i jedan bazen površine 2.060m², odbojku na plaži, teren za tenis, teren za razne sportove, mini-golf, bilijar.

Foto: Promo

Ukoliko vam je potrebno, dodatno možete doplatiti osvetljenje terena, kao i sportove na vodi.

Gosti Albatros Blu Spa 5* mogu bez doplate da koriste teretanu, dok su masaže i  svi tretmani za negu lica i tela uz doplatu. 

Preporuka za dobar hotel je zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi. Izaberite svoje parče raja i napravite online rezervaciju, brzo i lako. Za sve eventualne nedoumice na raspolaganju vam je i kontakt centar - 011/655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)