ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE KRUŠEVAC: Ko želi da proveri kvalitet vode, može da pomogne kupovinu proteze mladoj Katarini Arsić

S.BABOVIĆ

26. 01. 2023. u 17:46

KRUŠEVLjANI koji žele da provere kvalitet vode iz privatnih izvora to, kao do sada, mogu učiniti uz pomoć stručnjaka Zavoda za javno zdravlje Kruševac, ali umesto njima, novac treba da uplate za pomoć kupovini proteze sugrađanki Katarini Arsić(22).

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ КРУШЕВАЦ: Ко жели да провери квалитет воде, може да помогне куповину протезе младој Катарини Арсић

Foto: Facebook, S. Babović

Cena laboratorijskog ispitivanja kvaliteta vode uz dostavljanje izveštaja iznosi 3.480 dinara,a upravo toliko treba uplatiti direktno na račun fondacije Budi human 160-6000001248347-81, u okviru akcije „Za Katarinin sigurniji korak“.

Katarina je rođena bez jedne noge.Od detinjstva nosi protezu i kako je rasla, tako su joj roditelji menjali pomagalo za hod. Već duže vreme njeni roditelji uz pomoć donatora pokušavaju da sakupe novac za savremenu protezu za koleno.

- Ima zaista dosta dobrih ljudi koji su spremni da pomognu, nadam se da ćemo brzo sakupiti novac za protezu-rekla je na jednoj od humanitarnih akcija Katarina Arsić,koja će kada konačno bude dobila pravu protezu morati ponovo da uči kako da hoda.

Kruševljanin Miloš Stojadinović se takođe priključio akciji da pomogne sugrađanki. Ceo tiraž svoje knjige „Zanimljiva Čarapanija“ od decembra prodaje samo sa jednim ciljem, da Katarina dobije novu protezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara