"ODMORI SE, MIRKONE MOJ" Preminuo Mirko Palčić iz Beograda - šest godina bio u komi nakon pada na skijanju, devojka se oprostila na mrežama

Novosti onlajn

25. 01. 2023. u 18:21

MIRKO Palčić (32) iz Novog Beograda preminuo je juče nakon što je šest godina proveo u komi zbog teške povrede glave.

ОДМОРИ СЕ, МИРКОНЕ МОЈ Преминуо Мирко Палчић из Београда - шест година био у коми након пада на скијању, девојка се опростила на мрежама

Foto: Instagram/ana_giba

Mladić je doživeo stravičnu nesreću na Dan zaljubljenih 2017. godine i od tada se nalazio u komi, piše "Blic". 

- Odmori se Mirkone moj! Hvala svima koji su pomagali i učestvovali u Mirkovom oporavku. Mirko nas je napustio 24. januara nakon skoro šest godina duge i teške borbe! Počivaj u miru. Nikada te nećemo zaboraviti - napisala je Mirkova nekadašnja devojka Ana koja je bila sa njim kobnog dana na Kopaoniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Giba Solunac (@ana_giba)

Mirko se nalazio u komi od 14. februara 2017. godine kada je na skijanju na Kopaoniku pao i zadobio teške povrede mozga.

Odmah je prebačen helikopterom u Urgentni centar u Beogradu, međutim, lekari mu nisu davali velike šanse da preživi, dva puta su ga i oživljavali, ali Mirko se nije predavao i izdržao je ono što ne bi izdržalo 10 odsto ljudi sa takvim povredama.

BONUS VIDEO: 

KOMŠINICA O UŽASU NA BEŽANIJI: "Kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima