"TAMO DALEKO" NA KINESKOJ DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: Srpsku patriotsku pesmu slušali milioni, na sceni i Hram Svetog Save (VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2023. u 21:10

AMBASADORKA Kine u Srbiji Čen Bo objavila je danas na Tviteru deo novogodišnjeg programa kineske televizije CCTV, u kojem je izvedena pesma "Tamo daleko".

ТАМО ДАЛЕКО НА КИНЕСКОЈ ДРЖАВНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Српску патриотску песму слушали милиони, на сцени и Храм Светог Саве (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@AmbChenBo

Na snimku se vidi kako ovu pesmu izvode srpski kompozitor i pevač Slobodan Trkulja i kineski muzičari.

Na sceni se vidi i Hram Svetog Save.

Gala festival proleća, poznata i kao CCTV novogodišnja Gala, predstavlja šou program u produkciji "Kineske medija grupe", uz koji porodice u Kini i Kinezi u inostranstvu dočekuju Lunarnu novu godinu.

Gala ima najveću publiku od svih zabavnih emisija na svetu i Ginisov je rekorder u kategoriji najgledanijeg međunarodnog televizijskog programa.

Uz Gala šou je 2018. godine Kinesku novu godinu dočekalo milijardu gledalaca.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE RUSA I KINEZA - Pogledajte letove iznad Japanskog i Istočnog kineskog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...