Dekoracija praznične trpeze

Promo

05. 01. 2023. u 10:55

U SUSRET praznicima, počevši od novogodišnje noći, pa do Badnje večeri i Božića, vreme je da se osmisli najlepši način dekorisanja praznične trpeze za zajedničko obedovanje i druženje sa najmilijima.

Декорација празничне трпезе

Foto: Promo

Pored pripreme hrane, posebna pažnja poklanja se i dekorisanju prostora u prazničnom duhu, što takođe veoma utiče na lepu i toplu atmosferu.

Dnevni boravak je uglavnom najbogatije okićen, ali ne treba zaboraviti i trpezariju i kuhinju. Kuhinja NERA, u kombinaciji sa radnom pločom ARIZONA PINE i zidnom oblogom ARIZONA PINE, pružiće vam sve potrebno za uživanje u pripremi hrane za drage osobe, a dekoracija poput ukrašene jelkice samo će upotpuniti praznični ugođaj.

Foto: Promo

Ukoliko vam je radni prostor u kuhinji sužen, možete kao dekoraciju zakačiti novogodišnji venčić na kukice za krpe ili kuhinjski pribor, a kao dekoracija, ali i za serviranje hrane može poslužiti crveni svečani tanjir.

Trpezarijski sto ne mora nužno da bude prekriven stolnjakom, već po sredini stola kao detalj možete dodati nadstolnjak sa motivom jelkica, a ispod svakog tanjira postaviti podmetač za tanjir, koji će obogatiti prazničnu dekoraciju.

Foto: Promo

Na centralni deo stola postavite svećnjak koji možete dodatno oplemeniti novogodišnjim venčićem sa šišarkama i bobicama i postići zaista elegantan efekat. Dodajte i poneku girlandu, kako biste uneli i malo zelenila, a za posluživanje koristite lepe dekorativne tanjire.

U slučaju da ste novogodišnju jelku smestili u trpezariju, ne morate preterivati sa dodatnom prazničnom dekoracijom. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da odaberete neke klasične komade nameštaja, poput trpezarijske klupe B118, koja pored praktičnosti predstavlja  i estetski privlačno rešenje. U kombinaciji sa trpezarijskom stolicom S647 i stolom M367 doprinosi rustičnoj eleganciji i sasvim sigurno će ulepšati svaki trpezarijski ambijent. Na sto možete da dodate svećnjak i par novogodišnjih kugli koje ćete koloritno uskladiti sa ukrasima na jelci i ceo prostor će dobiti posebnu toplinu.

Foto: Promo

Ukoliko želite da postignete vintidž stil, obratite pažnju na karirane paterne tapacira komada nameštaja, kao i čipkaste salvete, a za dozu elegancije zadužena je tradicionalna zlatna u detaljima.

Praznici su period sreće, mira i blagostanja, i treba ih provesti na najlepši mogući način sa najdražima. Bogata praznična trpeza, uz lepu i elegantnu dekoraciju, ulepšaće svaki trenutak tokom praznika i učiniti da ih pamtite zauvek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista