ODGOVORNO POSLOVANJE I ULAGANJE U ZAJEDNICU KAO STUB USPEHA: Još jedna uspešna godina Millennium Team-a

Promo

01. 01. 2023. u 12:40

PORED izvrsnih poslovnih rezultata i doprinosa privredi naše zemlje, kompanija Millennium Team gotovo dve decenije doprinosi realizaciji društveno odgovornih projekata koji utiču na sve aspekte života društvene zajednice. Ulaganjem u kontinuirani rast, kvalitet i razvoj, kompanija zadržava poziciju i obezbeđuje idealne uslove za profesionalno usavršavanje svojih zaposlenih.

ОДГОВОРНО ПОСЛОВАЊЕ И УЛАГАЊЕ У ЗАЈЕДНИЦУ КАО СТУБ УСПЕХА: Још једна успешна година Millennium Team-а

Foto: Promo

Kao regionalni lider u oblasti građevinske infrastrukture, Millennium Team usmerio je svoje resurse na podršku projektima od društvenog značaja za nacionalnu i lokalnu zajednicu, sa fokusom na zaštitu životne sredine. Brojni uspešno realizovani projekti obeležili su godinu iza nas, a doprinos zajednici nagrađen je značajnim priznanjima relevantnih državnih i privrednih institucija.

Poslovanje koje čuva životnu sredinu

Kako bi pružila svoj doprinos lokalnoj zajednici, kompanija podstiče razvoj i bolje pozicioniranje gradova i opština na ekološkoj mapi. U znak dobre saradnje na realizaciji projekta „Čista Srbija“, kompanija je lokalnoj zajednici Vranje do sada donirala ukupno 60 sadnica platana, kao svoju podršku ozelenjavanju grada.

Još jedan sličan projekat realizovan je kroz poklanjanje sadnica građanima Zvezdare. Millennium Team grupa, u čijem je vlasništvu Institut Goša, angažovala je Javno komunalno preduzeće „Zelenilo-Beograd“ kako bi uz stručni nadzor stabla i biljke sa te parcele bili presađeni na najadekvatniji način. Dvadeset i četiri sadnice nastavile da krase Zvezdaru, a samim tim i kreiraju bolju ekološku sliku glavnog grada.

Foto: Promo

Presađene sanice - 24 sadnice ostaju Zvezdarcima

U okviru projekta „Čista Srbija“, a u partnerstvu sa kineskom kompanijom CRBC, realizuje se i izgradnja komunalne infrastrukture u Vranju, Varvarinu, Svrljigu i Kučevu. Važnost ovog projekta podkrepljena je činjenicom da manje od 60 odsto stanovništva naše zemlje trenutno nije priključeno na kanalizacioni sistem, što je jedan od infrastrukturnih prioriteta pomenutih gradova i opština.

Foto: Promo

Vranju, Varvarinu, Svrljigu i Kučevu: Svakom gradu u kom realizuje projekat ,,Čista Srbija“,

Millennium Team donirao po 20 sadnica platana

Foto: Promo

Ulaganje u obrazovne institucije

Još jedan od projekata na koji je Millennium Team posebno ponosan jeste uspostavljanje saradnje sa Građevinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu. U okviru svoje agende društvene odgovornosti i održivog razvoja, kompanija je realizovala ovu saradnju u cilju pružanja svog doprinosa mladima koji su budućnost naše zemlje, a koji žele da stiču znanja i profesionalno se usavršavaju.

Podržavanjem Građevinskog fakulteta u njihovoj viziji da obezbedi i renovira učionice, Millennium Team nastoji da podrži institucije koje edukuju najbolje inženjere, a naročito Građevinski fakultet kao jezgro stručnog kadra za delatnost kojom se kompanija uspešno bavi već 19 godina.

Koncepti društvene odgovornosti i održivosti predstavljaju neodvojivi deo poslovanja Millennium Team-a, koje je zasnovano na osnovnim principima razvoja i deljenja vrednosti sa svim zainteresovanim stranama: partnerima, zajednicom i zaposlenima. Uspeh u poslovanju, kompanija deli sa zajednicom kroz održive društveno-korisne akcije i donacije, čime ostaje pouzdan prijatelj i partner sa inovativnim idejama i lokalnim društveno odgovornim projektima u godinama koje dolaze.

Foto: Promo

"Oskar kvaliteta" za 2022. godinu

Kompanija Millennium Team nagrađena je ,,Oskarom kvaliteta za 2022. godinu“ za poslovnu izvrsnost u čak dve kategorije: za procese i tehnologije i za rezultate poslovanja. Nagradu je dodelila Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas