VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 29. DECEMBAR: Sunčano, najviša dnevna temperatura i do 16 stepeni

Novosti online

29. 12. 2022. u 01:00

PREMA prognozi RHMZ-a, sutra se u Srbiji ujutro očekuje mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu Srbije zadržati duže tokom dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 29. ДЕЦЕМБАР: Сунчано, највиша дневна температура и до 16 степени

Foto: D. Balšić

U ostalim krajevima biće pretežno sunčano, posle podne u Vojvodini naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 3 stepena, a najviša od 7 stepeni u Timočkoj Krajini i po kotlinama u kojima se očekuje duže zadržavanje magle do 16 stepeni na zapadu Srbije.

Vreme u Beogradu

U Beogradu ujutro na širem području grada slab mraz i lokalno magla.

U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, a najviša oko 14 stepeni.

Prognoza vremena za narednih sedam dana

U petak umereno oblačno, a slaba kiša se očekuje samo na severu Srbije. U subotu i nedelju pretežno sunčano, a od ponedeljka (2. januara) malo do umereno oblačno, ali suvo.

Maksimalne temperature u većini mesta od 10 do 16 stepeni, a u centralnoj i zapadnoj Srbiji ponegde i do 18 stepeni, samo se na području Timočke Krajine i u mestima sa dužim zadržavanjem magle na jugu Srbije do kraja godine očekuju malo niže temperature - od 6 do 9 stepeni.

U novogodišnjoj noći suvo uz temperaturu od -1 na jugu i istoku Srbije do 8 stepeni u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju