GDE OTIĆI NA MATINEE NOVOGODIŠNJU ŽURKU?

Promo

27. 12. 2022. u 12:00

Zagrevanje za doček je uveliko počelo, posetite najbolje matinee žurke i dočekajte spremni 2023. uz vrhunsku zabavu

ГДЕ ОТИЋИ НА МАТИНЕЕ НОВОГОДИШЊУ ЖУРКУ?

Promo

Matinée je postao izuzetno popularan koncept žurke koji je poslednjih godina veoma posećen i reklo bi se čak da je veće interesovanje za dnevnim u odnosu na noćne žurke. Pa tako, matinée savršeno odgovara svima koji ne spadaju u „noćne ptice“, dok ga opet i oni drugi vole zbog dobrog zagrevanja i sjajne uvertire za dalji, noćni provod ili doček Nove godine koji je pred nama.

Samim tim, sve više je mesta koja organizuju ovakav tip žurki, ali retka su ona, poput AdmiralBeta, u kojem se Nova godina slavi duže od jednog dana. U AdmiralBetu Prize Drop Matinée je uveliko počeo, kako bi se svi igrači baš dobro zagrejali i spremno ušli u 2023. godinu.

Dok planirate gde ćete biti u novogodišnjoj noći, zabavite se uz najomiljenije Pragmatic Play slotove, a uz pomoć samo jednog spina čekaju vas neodoljive praznične nagrade - besplatni spinovi.

Najbolje je da se uključite sami i uverite zašto je njihov matinée nezaobilazna stavka sa liste vrhunskog provoda.

Pored toga, na AdmiralBet sajtu ili novoj aplikaciji, ovih dana možete da se priključite i „Novogodišnjem miks turniru“ i budete među najboljim slot igračima koji će osvojiti vredne nagrade u ukupnoj vrednosti od 2.002.023 dinara freebet bonusa.

Za sve vas koji još uvek niste registrovani, tu je i AdmiralBet bonus dobrodošlice, u iznosu od 2000 dinara bez depozita, koji možete iskoristiti za duplo veću zabavu na slotovima kao i za sportsko klađenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista