Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd

Promo

20. 12. 2022. u 10:00

Značaj zaštite životne sredine i pošumljavanja prepoznala je kompanija Forma Ideale, koja je zajedno sa građanima i svojim zaposlenima doprinela ozelenjivanju Beograda i podizanju svesti o važnosti održavanja sredine u kojoj živimo.

Forma Ideale – 50 садница као поклон за зеленији Београд

Foto: Promo

U gradskom parku „Ušće“, na Novom Beogradu, posađeno je 50 sadnica, obezbeđenih zahvaljujući građanima, koji su se tokom maja i juna ove godine priključili akciji “Klikni i zalij naše zajedničko drvo”. Za svaki klik na kanticu za zalivanje, Forma Ideale je donirala po 10 dinara za nabavku sadnica.

Foto: Promo

„Drago nam je da smo danas imali priliku da doprinesemo boljoj i lepšoj životnoj sredini, budući da je odgovornost prema njoj obaveza svakog građanina zemlje, pa tako i kompanije koja posluje u njenoj zajednici. Imajući u vidu važnost i značaj očuvanja prirode i zdravlja nas samih, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, zaposleni u kompaniji Forma Ideale danas su posadili 50 sadnica u parku „Ušće“. Svesni smo činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja, a svakako nam je cilj da i narednih godina kroz slične akcije budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije.

Foto: Promo

Forma Ideale kontinuirano sprovodi akcije ozelenjivanja parkova širom Srbije, u gradovima u kojima je prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom. Najveću pažnju i najpozitivniji efekat do sada izazvala je akcija sadnje „25 sadnica za 25 godina poslovanja“, sprovedena tokom 2020. i 2021. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS SLAVIMO PREPODOBNOG GEORGIJA ISPOVEDNIKA: Za spasenje obavezno izgovorite ove reči