JOŠ UVEK SE TRAGA ZA ILINKOM IZ PRIBOJA: Oglasio se otac - u potragu se uključila policija i volonteri (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2022. u 10:28

ILINKE Dujović (24) iz Priboja, koja je nestala juče u popodnevnim satima, još uvek nema, a za njom tragaju roditelji, policija i veliki broj volontera.

ЈОШ УВЕК СЕ ТРАГА ЗА ИЛИНКОМ ИЗ ПРИБОЈА: Огласио се отац - у потрагу се укључила полиција и волонтери (ФОТО)

Printscreen/Facebook

Njen otac uputio je apel preko društvenih mreža da ako je neko u mogućnosti takođe pomogne u potrazi, a zborno mesto je Železnička stanica.

"Prijatelji, molim vas ako ste u mogućnosti da dođete u 11 sati na Železničku stanicu. Svaki pojedinac više daje nam veću šansu. Pomozite mi da nađem moju kćerku, moje dete. Hvala Vam", napisao je Ilinkin otac na svom Fejsbuk profilu, a apel je preneo lokalni portal Priboj onlajn na svojim društvenim mrežama.

Ilinka je pre dva meseca takođe nestala, ali je nakon višesatne potrage pronađena u nesvesnom stanju na brdu iznad Priboja. Pretpostavlja se da je tada pokušala da se otruje lekovima, a lekari u Priboju su joj spasli život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju