Novogodišnja čarolija stiže u Lilly drogerije!

Promo

05. 12. 2022. u 11:30

PRAZNIČNA čarolija polako nas obuzima, a Lilly drogerije su odlučile da i ove godine svojim kupcima obezbede specijalne Novogodišnje kataloge.

Новогодишња чаролија стиже у Лиллy дрогерије!

Foto: Promo

Uživanje u stranicama kataloga sigurno će vam pomoći u dobijanju inspiracije za poklone koje će obradovati vaše najbliže, a koji su prilagođeni najrazličitijim stilovima, željama i budžetima. Katalog će sadržati samo deo praznične ponude koja je u celini dostupna na www.shop.lilly.rs, a svaki proizvod koji želite da darujete dragim ljudima ili sebi možete poručiti i online.

Foto: Promo

AU Lilly Drogerie žele da i ove godine podrže odgovorno ponašanje prema planeti i zato će sve Novogodišnje kataloge potrošači moći da vrate, a oni će zatim biti reciklirani. Za sve kupce koji se odazovu pozivu na reciklažu, obezbeđeno je 15% popusta na ceo račun u periodu 1.2.2023. do 1.3.2023. Za jedan katalog važi jedan popust, a ova ponuda može se iskoristiti jednom i ne odnosi se na artikle koji su već na sniženju, lekove ni poklon kartice.

Foto: Promo

Ponuda koja se nalazi u specijalnom Novogodišnjem katalogu važi od 15.12.2022. do 15.01.2023, a za članove Loyalty kluba ceo katalog sa svim pogodnostima važi u periodu od 01.12. do 14.12.2022.

Foto: Promo

*Pomenute akcije ne odnose se na ponude u objektima na aerodromu „Nikola Tesla“, gate C4 i na Zlatiboru.

Želimo vam srećne praznike!

 

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

BIZARAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Rekla ćerki da je muž VARA, ćerka je prijavila POLICIJI