UZBUDLJIVA I NEOBIČNA AVANTURA ZA CELU PORODICU: Novogodišnja predstava "Potraga za Deda Mrazom" 24. decembra u mts Dvorani

Novosti online

01. 12. 2022. u 17:58

U susret novogodišnjim praznicima, porodična predstava "Potraga za Deda Mrazom" biće održana prvi put u mts Dvorani 24. decembra.

УЗБУДЉИВА И НЕОБИЧНА АВАНТУРА ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Новогодишња представа Потрага за Деда Мразом 24. децембра у мтс Дворани

Foto: Promo

Iz rediteljskog pera Jovana Grujića, a po tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić, nastala je dečija predstava koja opisuje pustolovine Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

U prednovogodišnjoj noći ne želeći da ode, Stara godina hipnotiše i na spavanju odvodi Deda Mraza, kako ne bi uspeo da ode do svakog doma i podeli poklone deci. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitno zauzdava irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom kreće na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku ( Marko Nikolić, Milan Vranešević ), deca će zajedno sa glumcima putovati u daleke predele , neobične zemlje, upoznati nove kulture i ljude, a neko će se i zaljubiti!

Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić.

KARTE  SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UZ PODRŠKU MOZZARTA DO NOVIH ZLATNIH ODLIČJA: Tekvondista Nikola Kiš svojim uspehom osvaja sportski scenu