ZAPOČNIMO JUTRO SA OSMEHOM: Svaki dan radostan, a svaki zalogaj ukusan

Novosti onlajn

05. 12. 2022. u 10:00

ZA NEZABORAVNA jutra sa našim najvoljenijima - uz Carnex viršle nam je SVAKI DAN RADOSTAN.

ЗАПОЧНИМО ЈУТРО СА ОСМЕХОМ: Сваки дан радостан, а сваки залогај укусан

Foto: Printskrin/Instagram/carnex

Jutro uvek treba započeti osmehom i sa onima koje volimo. Zato je ovo omiljeni deo dana svih nas. Okupljanje za stolom i jutarnji smeh ne može zameniti ništa. Iako su nam možda ukusi različiti, oko jednog ukusa se definitivno svi slažemo. A taj ukus se nalazi na našim trpezama i uvek dolazi u paru.

Omiljeni obrok svake generacije i simbol doručka – Carnex viršla. Ne postoji osoba koja kada kaže viršla ne pomisli na Carnex viršlu, jer je to ono što je vraća u detinjstvo i mami osmeh na lice. Tradicionalni kvalitet i prepoznatljiv ukus su ono što izdavaja Carnex od ostalih proizvođača, a njihove viršle su zasigurno proslavile ovaj brend. Uz Carnex stvaramo nove uspomene u kojima je SVAKI DAN RADOSTAN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carnex

Bezvremeni obrok koji traje i koje vole sve generacije. Zbog dobro poznatog ukusa i kvaliteta, Carnex viršle ostaju nepromenjene i traju već nekoliko generacija. Iako je možda dobila novo pakovanje sa veselim bojama, ona u suštini ostaje ono što je oduvek i bila - jedina prava viršla. 

Zato neka Carnex viršle postanu tradicija i naše dece. Neka nam bude SVAKI DAN RADOSTAN ceneći svaki momenat koji provedemo sa porodicom pre nego što postanu uspomena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora