ZAPOČNIMO JUTRO SA OSMEHOM: Svaki dan radostan, a svaki zalogaj ukusan

Novosti onlajn

05. 12. 2022. u 10:00

ZA NEZABORAVNA jutra sa našim najvoljenijima - uz Carnex viršle nam je SVAKI DAN RADOSTAN.

ЗАПОЧНИМО ЈУТРО СА ОСМЕХОМ: Сваки дан радостан, а сваки залогај укусан

Foto: Printskrin/Instagram/carnex

Jutro uvek treba započeti osmehom i sa onima koje volimo. Zato je ovo omiljeni deo dana svih nas. Okupljanje za stolom i jutarnji smeh ne može zameniti ništa. Iako su nam možda ukusi različiti, oko jednog ukusa se definitivno svi slažemo. A taj ukus se nalazi na našim trpezama i uvek dolazi u paru.

Omiljeni obrok svake generacije i simbol doručka – Carnex viršla. Ne postoji osoba koja kada kaže viršla ne pomisli na Carnex viršlu, jer je to ono što je vraća u detinjstvo i mami osmeh na lice. Tradicionalni kvalitet i prepoznatljiv ukus su ono što izdavaja Carnex od ostalih proizvođača, a njihove viršle su zasigurno proslavile ovaj brend. Uz Carnex stvaramo nove uspomene u kojima je SVAKI DAN RADOSTAN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carnex

Bezvremeni obrok koji traje i koje vole sve generacije. Zbog dobro poznatog ukusa i kvaliteta, Carnex viršle ostaju nepromenjene i traju već nekoliko generacija. Iako je možda dobila novo pakovanje sa veselim bojama, ona u suštini ostaje ono što je oduvek i bila - jedina prava viršla. 

Zato neka Carnex viršle postanu tradicija i naše dece. Neka nam bude SVAKI DAN RADOSTAN ceneći svaki momenat koji provedemo sa porodicom pre nego što postanu uspomena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024