OVO JE TEORIJA KOJE SE MENGELE NE BI POSTIDEO: Vučić o reakciji Dveri na vantelesnu oplodnju od doniranog materijala

Novosti online

28. 11. 2022. u 22:27

U OBRAĆANjU javnosti iz Osla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo i na reakcije pokreta Dveri da se u Srbiji omogući vantelesna oplodnja od doniranog materijala, koja pruža šansu mnogima dobiju potomstvo.

ОВО ЈЕ ТЕОРИЈА КОЈЕ СЕ МЕНГЕЛЕ НЕ БИ ПОСТИДЕО: Вучић о реакцији Двери на вантелесну оплодњу од донираног материјала

Foto: Shutterstock

- Mi smo svi slučajno ili voljom roditelja nešto po nacionalnosti. Sve što su rekli je uvreda za svaku ženu. Mislio sam da kada neko laže o Jovanjici to svi vide, kada objavljuju nešto tobož nacionalistički sajtovi, najgore teorije, da u to niko ne veruje. Računao sam da normalni ljudi znaju da je to laž, ali u eri socijalnih mreža što si veća budala imaš više lajkova. Ovo mi liči na to. Ovo je teorija koje se Mengele ne bi postideo - poručio je predsednik.

Rekao je da je "Ovo strašno štetno za sve naše žene, šta da kaže svaka majka posle ovoga."

- To je proizvod celog našeg socijalnog okruženja - ako lupaš ili si agresivan dobiješ sviđanje više. Nije vest kad pas ujede čoveka nego obrnuto, pa to rade svaki dan jer je to jedini način da budu nešto. Niko ih ne bi ni primetio drugačije. Ja verujem da to nije pitanje za političku osudu, već pitanje elementarne normalnosti i verujem da posebno žene to razumeju. Mi uskoro krećemo sa tim, sve će moći da se uradi kod nas i o našem trošku. Na ovo reaguju žene, mi smo površniji od žena. Da im pomognemo koliko možemo - rekao je Vučić.

Celo obraćanje predsednika Vučića pročirajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (47)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta