DA NAM SVAKI DAN SA PORODICOM BUDE KVALITETAN: Mirisi i ukusi koji ostaju za ceo život

Novosti onlajn

29. 11. 2022. u 16:00

BITI roditelj je divno, ali u ovom vremenu kada prave vrednosti gube trku sa brzinom života, izazovno i zahtevno.

ДА НАМ СВАКИ ДАН СА ПОРОДИЦОМ БУДЕ КВАЛИТЕТАН: Мириси и укуси који остају за цео живот

Foto: Instagram/carnex

Nažalost, živimo u svetu u kom je vreme provedeno sa najbližima luksuz umesto najvažniji prirotet. Mali znaci pažnje i jutranji rituali su samo deo stvari koje čine uspomene i obeležavaju detinjstvo naše dece. Zato sve više cenimo vreme provedeno sa porodicom koje želimo da provedemo kvalitetno. Ali šta zapravo znači kvalitetno? To je ujedno i osećanje zadovoljstva, posebnosti i radosti. Zapravo, sve ono što porodica nudi.

Iz tog razloga svi mi najviše volimo okupljanje za stolom, naročito za vreme doručka. Ali ako želimo da živimo kvalitetno, onda je SVAKI DAN KVALITETAN i svaki dan moramo voditi računa o tome šta konzumiramo. Zato mi svako jutro biramo Carnex.

Foto: Instagram/carnex

Da nam dan počne podsećanjem na miris i ukus koji vraćaju u detinjstvo i bezbrižne dane. Baš tu lakoću življenja želimo da prenesemo i svojoj deci. Tu veru u dobre dane, kakve god da su okolnosti i koliko god da ovaj svet žuri.

Svi se mi sećamo školskih sendviča napravljenih uz Carnexove šunke, koja je ujedno i bila neizostavan deo svake rođendanske pice i te uspomene ne može ništa zameniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carnex

Carnex se i posle toliko godina postojanja nalazi na stolovima širom Srbije i prenosi se sa generacije na generaciju kao nasleđe. Upravo zahvaljujući svom kvalitetu i doslednosti, Carnex jeste ime koje svi imamo u frižideru. Trajati tolike godine i ostati veran kvalitetu iznad svega i biti SVAKI DAN KVALITETAN, to je sinonim za Carnex.

Foto: Instagram/carnex

Zato hajde da uživamo svaki dan i da bude SVAKI DAN KVALITETAN. Neka deci usadimo prave vrednosti i šta znači biti svoj, verovati u svoj kvalitet ma koliko se vremena menjala. Jer u teškim vremenima ono što je kvalitetno i ima svoj karakter uvek traje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu