U TOKU DIJAGNOSTIKA: Dečak iz Subotice, kom je odstranjena slezina, u stabilnom stanju

Lj.P.

28. 11. 2022. u 12:44

DEČAK N.K. (13), iz Subotice, žrtva vršnjačkog nasilja, kojem je usled zadobijenih povreda o prilikom napada vršnjaka u školi, odstranjena slezina, trenutno je na lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

У ТОКУ ДИЈАГНОСТИКА: Дечак из Суботице, ком је одстрањена слезина, у стабилном стању

FOTO: N. KARLIĆ

Njegovo opšte stanje je dobro, izjavila je za "Novosti" dr Andrea Đuretić, portparol ove zdravstvene ustanove, dodajući da je dečak stabilan i da je dijagnostika u toku.

Učenik osmog razreda N.K. subotičke Osnovne škole „Sonja Marinković“ je posle zbrinjavanja u bolnici u Subotici, do minulog vikenda bio u stabilnom stanju, a onda je, kako je izjavio njegov otac dobio povišenu temperaturu, pa je transportovan u Dečju bolnicu u Novom Sadu, i uz njega je majka.

Trinaestogodišnjaka su prošle nedelje na odmoru, između dva časa napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja. Jedan od njih je trinaestogodišnjaka s leđa oborio na tlo, a dečak je nezgodno pao i povredio se. Usled zadobijenih povreda trinaestogodišnjaku je odstranjena slezina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...