EMA ĆE ORLOVE U KATARU BODRITI U NARODNOJ NOŠNJI Za "Novosti": Kako sam došla na ideju? Pa, setila sam se malog Stanoja (FOTO)

M.Stevanović

24. 11. 2022. u 15:30

MEĐU mnogobrojnim srpskim navijačima koji su otputovali put Katara kako bi navijali za Orlove u utakmici protiv Brazila koju očekuje čitava nacija, ali i narednim mečevima u grupnoj fazi takmičenja, jeste i Ema Paunović, master farmacije i veliki ljubitelj putovanja.

ЕМА ЋЕ ОРЛОВЕ У КАТАРУ БОДРИТИ У НАРОДНОЈ НОШЊИ За Новости: Како сам дошла на идеју? Па, сетила сам се малог Станоја (ФОТО)

Foto: Instagram/paunovicema

Ema, koja svakodnevno više od 50 hiljada svojih pratioca na društvenim mrežama oduševljava pričama sa putovanja širom sveta, danas se sa ostalim srpskim navijačima zaputila u Lusail, drugi najveći grad u Kataru, na obali Persijskog zaliva, gde će se večeras fudbalska reprezentacija Srbije sastati sa nacionalnim timom Brazila. 

Foto: Instagram/paunovicema

Među srpskim navijačima u Dohi uveliko vlada euforija, a većina naših navijača koji će večeras bodriti Orlove u meču protiv Brazila odlučila se da za ovu priliku obuče repliku nacionalnog dresa. 

Ema se, pak, za večerašnji duel sa Brazilom odlučila za jedan vrlo specičan autfit - naime, u pitanju je narodna nošnja. 

Foto: Instagram/paunovicema

Kako je rekla u razgovoru za "Novosti", ova devojka od svoje treće godine ide na utakmice, a do sada je uvek nosila dresove. Za Katar se ipak odlučila za potpuno drugačiju kombinaciju. 

- Na ideju sam došla dok sam sedela sa najboljim drugom i razmišljala šta bih mogla da nosim na utakmicu protiv Brazila. Želela sam da sada bude nešto drugačije - kaže Ema, i dodaje da je za ovakav autfit posebno inspirisao film "Montevideo" o kojem se na mrežama dosta govori poslednjih dana: 

- Setila sam se malog Stanoja iz Montevidea, i tako je došlo do toga da obučem nošnju - navodi Ema za "Novosti". 

Ema se juče u Dubaiju susrela i sa navijačima Brazila.

- Juče sam obećala Brazilcima da ćemo igrati Moravac danas. Ne sumnjam u naše momke tako da sam ja spremna da zaigram - napisala je Ema u objavi na Instagramu. 

Nema sumnje da će ovakva kombinacija odabrana za fudbalski meč privući mnogo pažnje ne samo među našim navijačima, već i na celom stadionu u Lusailu. 

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije meč sa Brazilom igraće večeras od 20 sati. Ovo je prva utakmica Orlova na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)