NA VRHU TABELE HUMANOSTI: Mozzart u finalu za SAM nagradu „Društveno odgovorna kompanija godine“

Promo

22. 11. 2022. u 16:00

Uz dobro poznato ime regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću ravnopravno stoji i epitet lidera na polju humanosti koji kompanija Mozzart opravdava iz godine u godinu. Poslednja u nizu potvrda da je društveno odgovorni rad Mozzarta prepoznat ne samo u široj javnosti već i u okviru poslovne zajednice, stigla je u vidu vesti da se ova kompanija našla u finalu za prestižnu nagradu koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera, u kategoriji "Društveno odgovorna kompanija godine".

НА ВРХУ ТАБЕЛЕ ХУМАНОСТИ: Mozzart у финалу за САМ награду „Друштвено одговорна компанија године“

Foto: Promo

Samo tokom ove godine, uz Mozzartovu asistenciju pomoć je stigla na adrese brojnih pojedinaca, zdravstvenih i kulturnih ustanova, humanitarnih organizacija i udruženja, sportskih kolektiva... Ideje mladih startap timova lansirane su u univerzum, brojne preduzetnice su realizovale svoje biznis planove, različiti delovi Srbije dobili su obnovljene terene na kojima će stasavati budući košarkaški asovi, mnogobrojni amaterski klubovi zablistali su u novim dresovima, a na dobro poznatu listu Mozzart talenata upisali su se novi stipendisti koji uz podršku ove kompanije ostvaruju svoje snove. Uz podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću brojni fudbaleri postigli su humanitarne pogotke, a domaći šampionat je, uz naziv Mozzart Bet Superliga, po prvi put dobio i društveno odgovorni karakter. U ekološke akcije Mozzarta rado su se uključivali i zaposleni, a kompanija je imala zapaženu ulogu i na polju kulture. Sa Beogradskim dramskim pozorištem potpisan je protokol o strateškoj saradnji, a osim podrške daskama koje život znače, Mozzart je imao značajnu rolu i na snimanju brojnih serija.

Foto: Promo

Proglašenje dobitnika SAM nagrada zakazano je za 13. decembar na SAM Gala večeri, najsvečanijem događaju u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, a kategorija „Društveno odgovorna kompanija godine“ ima poseban značaj jer odaje priznanje kompanijama koje su se istakle inicijativom i brigom za lokalnu i širu društvenu zajednicu. Bez obzira na konačni ishod na SAM „humanitarnoj tabeli“, kompanija Mozzart nastaviće da sprovodi svoj društveno odgovorni rad jer je najveća nagrada srećnije okuženje u kojem živimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni