VOZAČ GSP ODUŠEVIO SRBIJU: Milan zaustavio autobus kada je video staricu, ima jednu poruku za sve (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2022. u 20:35

VOZAČ GSP-a Milan Bojić juče je na trenutak zaustavio saobraćaj, ali to nije izazvalo negodovanje, već oduševljenje kod svih putnika i prolaznika. Naime, on je pomogao starijoj sugrađanki da pređe ulicu. Poručuje da nema potrebe za nerviranjem u saobraćaju, kao i da pet sekundi nikome neće promeniti život.

ВОЗАЧ ГСП ОДУШЕВИО СРБИЈУ: Милан зауставио аутобус када је видео старицу, има једну поруку за све (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/RTS

Milan Bojić nije očekivao da će njegov gest izazvati bilo kakve reakcije u javnosti. Do danas nije ni imao Instagram nalog, ali ga je otvorio kako bi se izvinio svim putnicima zato što je zaustavio autobus na minut kako bi pomogao starijoj sugrađanki da pređe ulicu.

- Moram da priznam da sam malo iznenađen reakcijom javnosti zbog svega ovoga, jer mi svi u GSP-u, svi vozači, upravo to radimo svakodnevno. Svakoga dana neko učini po jedno dobro delo, pomogne nekome - naglašava Bojić.

Ističe da su svi vozači, od kočijaša pa do današih dana, uvek bili džentlmeni i da je važno da tako i ostane.

Objašnjava da je vozio autobus u Bulevaru kralja Aleksandra, da je starija gospođa prelazila ulicu i da su joj vozači svirali i ablendovali, a ona je veoma sporim hodom došla do tramvajskih šina koje su na sredini bulevara.

- Ja sam brzo odreagovao, osigurao sam autobus, ukočio i povukao sve sigurnosne sisteme, iskočio i shvatio da moram jednostavno da joj pomognem da pređe, jer veliki je rizik - dodaje Bojić.

Na pitanje šta bi poručio svim vozačima koji ablenduju, trube i nervozni su u saobraćaju, Bojić ističe da je važno strpljenje i da nema nerviranja.

- Moje kolege i ja osam sati svakoga dana vozimo, u saobraćaju smo, verujte mi, niko se ne nervira, svako osmeh na lice, pet sekundi neće promeniti život - poručuje Bojić.

A da i sugrađani znaju da iskažu zahvalnost govori to da je dobio kolače od jedne gospođe kojoj je tri puta pomogao da unese u autobus kolica za pijacu koja su bila teška.

- Ona me čekala sat vremena na stanici da bi mi uručila kolače koje sam ja vrlo rado podelio sa svim putnicima koji su bili u mom autobusu - navodi Bojić.

(RTS)

BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA - Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TESLIN NAJBOLJI PRIJATELJ BIO ČUVENI AMERIKANAC: Srbin mu pomogao da reši važno životno pitanje