GOBELJIĆ I MOZZART ZA MARKA STANKOVIĆA: Zvezdin fudbaler usmerio novac za pomoć imenjaku

PROMO

17. 10. 2022. u 16:00

Sa dva pogotka Marko Gobeljić je Crvenoj zvezdi doneo pobedu protiv Spartaka iz Subotice u 14. kolu Mozzart Bet Superlige i sa pravom poneo epitet igrača kola. Crveno-beli univerzalac dobrom igrom protiv Plavih golubova upotpunio je odličnu nedelju u kojoj je prethodno izvanrednom partijom doprineo trijumfu nad Ferencvarošem, a prvi duel na kojem je bio dvostruki strelac za klub iz Ljutice Bogdana osim individualnog priznanja doneo mu je odgovornost i privilegiju da izabere adresu na koju će u humanitarne svrhe biti preusmeren iznos od 50.000 dinara koji donira kompanija Mozzart.

ГОБЕЉИЋ И МОЗЗАРТ ЗА МАРКА СТАНКОВИЋА: Звездин фудбалер усмерио новац за помоћ имењаку

FOTO: Promo

Odlukom Gobeljića finansijska pomoć biće donirana Marku Stankoviću koji vodi bitku za očuvanje vida. Stanković se tokom 2021. godine suočio sa zdravstvenim problemima, a jedini lek koji bi eventualno zaustavio dalji gubitak vida nije na listi lekova zdravstvenog fonda već je dostupan samo u jednoj farmaceutskoj kući. Kako Marko i njegova porodica nisu u mogućnosti da sami obezbede velika novčana sredstva koja lečenje ovim lekom iziskuje, zatražili su pomoć preko fondacije Budi human u nadi da će uspeti da spreče dalji gubitak Markovog vida.

- Drago mi je da sam pokazao kvalitet i da sam pomogao saigračima u osvajanju bodova. Idemo dalje, biće još prilika za pobede i uspehe, samim tim i za humanitarni rad. Ova novčana nagrada je poseban motiv za svakog igrača, a ja sam odlučio da pomognem nekome ko je iz sveta fudbala. Marko Stanković je iz sveta fudbala i nadam se da ću mu makar malo pomoći, izjavio je Marko Gobeljić.

Plaketu i ček koji je Gobeljić prosledio za lečenje Marka Stankovića uručila je Jelena Zrnzević, predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

- Drago nam je što već 14 kola zaredom najboljim igračima Mozzart Bet Superlige pružamo priliku da pokažu da su, osim na terenu, šampioni i u najvažnijoj disciplini - humanosti. Nastavićemo da nagrađujemo najbolje fudbalere i da im asistiramo u pomoći onima kojima je to najpotrebnije, istakla je Jelena Zrnzević, menadžer za donacije i sponzorstva kompanije Mozzart.

Za svakog igrača meseca pripremljena je donacija od 100.000 dinara, a tokom sezone u Mozzart Bet Superligi gledaoce očekuju brojna prijatna iznenađenja.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju