TERETNJACI ČEKAJU ŠEST SATI: Kilometarska kolona na Kelebiji

Tanjug

04. 10. 2022. u 18:55

NA naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je večeras JP „Putevi Srbije“.

ТЕРЕТЊАЦИ ЧЕКАЈУ ШЕСТ САТИ: Километарска колона на Келебији

Foto Tanjug

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO - TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično