POČELA JE BLIC TELEVIZIJA: Ceca kakvu Srbija nikada nije videla, tajne poznatih kod psihijatra i povratak legendarne emisije

Novosti online

03. 10. 2022. u 16:09

MEDIJSKO nebo Srbije dobilo je novu zvezdu! Blic televizija počela je sa emitovanjem 3. oktobra na MTS kanalu 115.

ПОЧЕЛА ЈЕ БЛИЦ ТЕЛЕВИЗИЈА: Цеца какву Србија никада није видела, тајне познатих код психијатра и повратак легендарне емисије

Foto: Promo

Foto: Promo

Pokretanjem Blic TV, za dobro poznati medijski brend, koji je preko dve i po decenije prisutan na tržištu, na ovaj način počinje nova era. Istinite, tačne, pravovremene i proverene informacije ali i ekskluzivni zabavni sadržaj, od ove jeseni biće prisutni u domovima širom Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i putem malih ekrana.

Blic televizija će biti moderna srpska televizija koja sublimira iskustva svih velikih evropskih medija, ali na autentičan način prilagođen našem podneblju, nasleđu i svakodnevici.

Pored tradicionalno najbrže informative čeka vas i do sada neviđen zabavni i lajfstajl program. Emisija "Ceca show" daće vam priliku da zakoračite u dom Cece Ražnatović i upoznate nju i njenu porodicu kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala!

Foto: Promo

Emisija "Na terapiji" prikazaće vam ličnosti iz javnog života kako preko puta psihijatra Slavice Đukić Dejanović otkrivaju najveće životne drame.

Foto: Promo

Na Blic televiziji vas čekaju i dve kultne emisije, "Balkanskom ulicom" uz prepoznatljivu Vesnu Dedić i čuvena emisija "Biseri" u kojoj će čuveni Vanja Bulić Srbiji ponovo prikazati fascinantne ljudske sudbine.

Foto: Promo

Pored autorskog programa čeka vas i sjajna selekcija serijskog i filmskog programa, a neke od serija koje ćete imati priliku da pogledate na Blic televiziji su "Narkosi", "Tajne vinove loze", "Tajni život Merlin Monro". Od filmova smo vam već prvog dana emitovanja pripremili "Apsolutnih 100", "Ženu sa slomljenim nosem" i film "Klopka".

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS pretplatnika na platformama IRIS TV u Srbiji Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

-         IRIS TV paket na kanalu 115
-         Supernova kablovski paket na kanalu 15
-         m:SAT satelitski program na kanalu 15

Bosna i Hercegovina:

-         mTel IPTV paket na kanalu 15
-         Supernova i logosoft na kanalu 14
-         m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7
-         m:SAT u Federaciji na kanalu 14

Crna Gora:

-         kablovski paket na kanalu 26
-         m:SAT na kanalu 27

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (1)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije