"PLAŠIMO SE DA JE NAŠA TANJA OTETA" Porodica devojke iz Žablja prolazi kroz pakao - Tanji Dimić se od petka gubi svaki trag

Novosti onlajn

02. 10. 2022. u 16:13

Apel porodice nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja od petka se širi društvenim mrežama, a kako je ispričala Tanjina maćeha, Duška Boberić, njena pastorka je izašla da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. Kada je izašla na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke.

ПЛАШИМО СЕ ДА ЈЕ НАША ТАЊА ОТЕТА Породица девојке из Жабља пролази кроз пакао - Тањи Димић се од петка губи сваки траг

Foto: Facebook

Dva dana od Tanjinog nestanka, Duška navodi da još uvek nema nikakvih informacija o njoj.

- Ja sam joj maćeha, ali sam je odgajala od malih nogu, kao da je moje rođeno dete. Ništa se nije dogodilo tog dana, nismo se svađali, ona je rekla da ide da prošeta i nestala. Uverena sam da nešto nije u redu, jer ona nikada ništa slično nije uradila- priča maćeha.

Ona tvrdi da im se Tanja u jednom momentu javila sa lažnog profila i rekla da je u Beogradu kod nekog momka.

- Mi smo to odmah prijavili policiji, patrola je otišla kuću tog mladića, ali se ispostavilo da je ne poznaje i da nema veze sa Tanjom. Pretresana mu je cela kuća od poda do plafona. Plašim se da je ona negde zatočena - kroz suze priča Duška.

Duška ističe da sumnja da je devojku neko namamio preko lažnog profila, pa onda oteo.

- Sumnjam i da nam je ona poslala tu poruku. Nisam je čula i videla i ne mogu da garantujem da je to ona. Ako čita ovaj tekst nek nam samo javi da je živa i zdrava.

Da podsetimo, devojka je poslednji put viđena je u petak, oko 21 čas i 20 minuta u Ulici Laze Kostića u Žablju i od tada joj se gubi svaki trag.

- Telefon joj je isključen od tada- kaže maćeha nestale.

Nesrećna žena ispričala je da njena pastorka nije imala dečka.

- Koliko smo mi znali nije imala dečka, ni simpatiju. Pričala sam joj uvek, ako ima nekoga može slobodno da kaže svom ocu, ne bi joj pravili problem. Informacije da se udala i to što ljudi komentarišu jako nas boli - rekla je žena.

Ona je navela da je devojčica bila dostupna u petak do 12 sati, ali da se nije javljala na telefon ni kada ju je pozvala oko 11, nakon čega je otac zvao ali je bila nedostupna.

(Kurir)

BONUS VUDEO:

Junak spasao Skoplje od novih žrtava: Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ODMAH GA BACITE U SMEĆE: Evo zašto ne treba da se čuva karton od jaja