DRAMA NA NEBU IZNAD SRBIJE: Avion iz Sarajeva 40 minuta kružio iznad Valjeva, pa krenuo ka Batajnici - više aviona nije moglo da sleti

Novosti online

27. 09. 2022. u 17:28

GROM koji je udario u zgradu Aerodoma Nikola Tesla izazvao je opšti haos, pista je oštećena pa avioni neko vreme nisu mogli da sleću i poleću.

ДРАМА НА НЕБУ ИЗНАД СРБИЈЕ: Авион из Сарајева 40 минута кружио изнад Ваљева, па кренуо ка Батајници - више авиона није могло да слети

Foto: Printskrin

- Prilikom jake oluje koje je tokom popodneva zahvatila područje Surčina, poletno sletnu stazu beogradskog aerodroma pogodio je grom i tom prilikom napravio oštećenje, navodi se u saopštenju Aerodroma.

Zbog ove situacije više aviona kruži nebom iznad Srbije. 

Avion JU113 iz Sarajeva za Beograd ne može da sleti, a nakon 40 minuta kruženja iznad Valjeva krenuo je ka Batajnici.

Takođe, i avioni iz Atine, Ciriha i Minhena kruže jer ne mogu da slete.

Aerodrom je povukao sva vremena poletanja i sletanja sa sajta.

Wizerov avion iz Baden Badena došao je do Šapca, pa je preusmeren zbog nevremena u Tuzlu.

- Bezbednost putnika i vazduhoplova su prioritetni i u skladu s tim poletanja i sletanja su privremeno obustavljena, a nove informacije biće na raspolaganju posle 17 časova - navedeno je u poslednjem saopštenju aerodroma "Nikola Tesla".

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas