IZ NAJBOLJEG LANCA, NA NAJLEPŠOJ PLAŽI: Pogledajte zašto ovaj hotel nema premca ili još bolje, uverite se uživo

Promo

24. 09. 2022. u 16:00

Pravi poznavaoci obale Hurgade i okoline, često će se opredeliti baš za Magaviš, zbog beskrajnih peščanih plaža, sa sitnim peskom, zlatnožute boje.

ИЗ НАЈБОЉЕГ ЛАНЦА, НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ: Погледајте зашто овај хотел нема премца или још боље, уверите се уживо

Foto: Promo

S druge strane, pravi hedonisti i oni kojima je luksuz strast, znaju da hoteli iz lanca Rixos nikada ne mogu da omanu, koja god da je destinacija u pitanju. Na velika vrata, u punom sjaju i raskošu, stiže Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5*.

Foto: Promo

Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* nalazi se na samo 7 km udaljenosti od aerodroma Hurgada, a samo par kilometara više deli ga od centra Hurgade. Ovaj hotel je zaista drugačiji od svih drugih hotela u Hurgadi, pa čak i najluksuznijih. U ovom hotelu postoje samo vile i apartmani, sređeni po poslednjim trendovima enterijernog uređenja.

Foto: Promo

Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* je novi ogranak lanca Rixos, koji je nakon kompletnog renoviranja i rekonstrukcija otvoren 2019. godine. Osim vrhunske plaže, hotel svojim gostima nudi brojne restorane i barove, kao i raznovrstan sadržaj i izuzetnu uslugu. Ono što hotel zaista čini jedinstvenim i izuzetno luksuznim jeste mala ergela, sa prekrasnim konjima izuzetnog porekla i izgleda i mogućnošću jahanja konja po peščanoj plaži.

Foto: Promo

Kao najveći prirodni adut hotela, ističe se prekrasna, duga, peščana plaža, koja je jako lepo uređena, podrazumeva se. Plažu ovog hotela, predstavlja fenomenalna kupališna zona sa postepenim ulaskom u vodu. Naravno, gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana.

Hotel ima 410 smeštajnih jedinica, koje su dizajnom u ravni sa primerima iz svetskih magazina za uređenje doma. Apartmani i superior apartmani se razlikuju po kvadraturi (Superior Suite je gotovo duplo veći), eventualno po pogledu (bašta ili more), ali svi poseduju klima uređaj, SAT TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu i besplatan Wi-Fi.

Foto: Promo

Usluga u hotelu Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* je Premium All Inclusive. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i restorani turske, brazilske, azijske i drugih svetskih kuhinja, kao i riblji restoran. U čak 10 barova, gosti će se opustiti uz jutarnju kafu, popodnevni čaj ili koktel posle večere. Kad već spominjemo opuštanje, ne smemo zanemariti fenomenalan Spa program koji postoji u okviru hotela. Tursko ili parno kupatilo i sauna za potpunu relaksaciju ili teretana i đakuzi za one koji vole aktivniji odmor. Izbor je na vama.

Za decu su tu bazeni, mini disko, bebi klub za najmanje i kids klub za nešto starije, kao i igralište. Hotel ima čak 30 bazena (9 različitih vrsta), koji se u toku zimskog perioda greju, terene za tenis, mini fudbal, odbojku na pesku, profesionalni animacioni tim, a takođe i “Exclusive Sports Club” za teretanu, yogu, zumbu, pilates, časove plesa i još puno toga.

Foto: Promo

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu.

Ukoliko Vam je udobnije i osećate se sigurnije, možete napraviti rezervaciju i online preko našeg sajta koji se diči time što štedi vreme, nepotrebno rasipanje štampanog papira i smanjuje nepotrebne rizične kontakte za vreme situacije u kojoj se nalazimo. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu