OVO JE SRAMOTA! Brnabićeva oštro reagovala na pisanje Nove

Novosti online

23. 09. 2022. u 12:25

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na pisanje "Nove" u vezi sa merama za štednju energije.

ОВО ЈЕ СРАМОТА! Брнабићева оштро реаговала на писање Нове

Foto: Tanjug

Premijerka se oglasila na svom "Tviter" nalogu istakavši da je pisanje pomenutog medija, koji je preneo da će se, između ostalog, u bolnicama isključivati sterilizatori, velika laž i sramota, koja može da izazove ozbiljne posledice.

- Nastavljaju se brutalne laži: "U bolnicama nalažu isključivanje sterilizatora". Ovo može da napiše samo neko ko je prvo sebi isključio zdrav razum, neko bez ikakve odgovornosti i trunke profesionalizma. Da li ste uopšte svesni kakve posledice mogu da imaju vaše laži? Sramota - napisala je Brnabićeva.


BONUS VIDEO: ANA BRNABIĆ PORUČILA - Važno nam je da održimo kontinuitet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade