OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO: Trudnica Ivana htela da se ubije kipućom vodom - novi detalji nesreće kod Čačka

V. Ilić

17. 09. 2022. u 20:30

ZDRAVSTVENO stanje trudnice Ivane G. (31) koja je u petak ujutru u domaćinstvu u čačanskom selu Bresnica zadobila opekotine usled pokušaja da sebi oduzme život, stabilno je i ona je van životne opasnosti.

ОСТАВИЛА ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Трудница Ивана хтела да се убије кипућом водом - нови детаљи несреће код Чачка

Foto: Privatna arhiva

Nesrećna žena se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Kragujevcu, i pod stalnim nadzorom je lekara, posebno plastičnog hirurga, pošto su joj opekotine obuhvatile oko 12 procenata tela, a najveće povrede ima po stomaku, rukama u nogama.

Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, trudnica se nije polila benzinom, kako se prvo pojavila informacija u javnosti. Na mestu nesreće nije pronađen benzin. Pretpostavka je da je Ivana zagrejala vodu na šporetu do ključanja i potom se polila kipućom vodom.

Motivi zbog kojih se žena odlučila da sebi oduzme život na ovakav način još nisu poznati. Prema nezvaničnim informacijama, ona je ostavila i oproštajno pismo, koje se sada nalazi u rukama istražnih organa. Navodno je ona u pismu objasnila sa kakvim se sve životnim problemima susretala, te zašto je rešila da se ubije na ovakav stravičan način.

Ivanine komšije su nam ispričale da je ona rodom iz kragujevačkog sela Cvetke i da ima troje dece iz prvog braka. Bila je udata u Vrnjačkoj Banji, ali ju je bivši suprug često tukao, zbog čega je rešila da ga napusti i vrati se u rodno mesto. Odatle je ubrzo otišla u Bresnicu, da živi sa šezdesetogodišnjim muškarcem koji, takođe, iza sebe ima brak i dvoje dece iz te zajednice. Ni tu se, međutim, nije usrećila, jer je, prema priči komšija, čovek sa kojim živi ogrezao u alkohol nakon razvoda od prve žene. Dodaju i da je on u alkoholisanom stanju često maltretirao. Međutim, u policiji nema prijava za nasilje u porodici protiv ovog Bresničanina.

- RETKO smo je viđali u selu. Ona je nedavno pobegla od čoveka sa kojim živi i otišla u Ivanjicu. Ne znamo šta je tamo radila, ali se brzo vratila. Strašno je što je pokušala da se ubije. Mlada je žena, a pritom i u drugom stanju, pred porođaj - rekle su komšije u Bresnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu