KAKO DA SAZNATE SVE O POPISU: Proradio Info-centar, pozivi besplatni

V.C.S.

16. 09. 2022. u 15:24

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra, saopštio je Republički zavod za statistiku.

КАКО ДА САЗНАТЕ СВЕ О ПОПИСУ: Прорадио Инфо-центар, позиви бесплатни

FOTO: Arhiva novosti

U Info-centru, na broju telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022. Pozivi su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije, iz fiksne mreže Telekoma Srbije i mobilnih mreža.

Radno vreme Info-centra je od 8 do 20 časova, svakoga dana.
Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Srbiji sprovodi se u periodu od 1. do 31. oktobra ove godine. Sve informacije o Popisu dostupne su i na veb-sajtu Republičkog zavoda za statistiku i na veb-sajtu Popisa.
Ovogodišnji popis finansiran je sredstvima EU i kofinansiran sredstvima Vlade Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar